2777
2789

کارما همون عباس بزنه به کمرت خودمونه منتهی علمیش 😜😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم این پیاما الکیه 

کارما کلا ی چیز دیگس فلسفش طولانیه من نتیجه گرفتم 😁❤️

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

کارما و فرشته ها حقیقتن اما این پیام زنجیره ای ها رو نمیپسندم محتواش هر چی ک باشه

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

والا بچه بودیم هرروز یه تومار مینداختن توحیاط ک اگه صدتاازاین ننویسی وپخش نکنی ازوسط دونصف میشد البته خانوادتم محومیشن خواهربندیی خدام هرروز مینوشت وماهم یواشکی مینداختیم توخونه ها😅

کارما یعنی از ته دلت شکرگذاری کنی نه فقط  به زبون  بگی درنتیجه خوشبختی برات از اسمون میبار ...

چطوری از ته دل شکر گذاربود؟

من الان کلی قسط عقب افتاده دارم ازدوستمم خریدکردم پولشوندادم آبروم رفت😔