2777
2789
عنوان

ازتون دلم گرفت

74 بازدید | 9 پست

امروز ساعت ۶ صبح

من امروز یه موضوعی رو ک نماینده ی شهر گفته بود گذاشتم اینقدر جبهه گرفتید و گفتید ما باور نمیکنیم خدا شاهده لینک فیلم رو گذاشتم بازم گفتن باور نمیکنیم 

توی دلم نژاد پرستی رو احساس کردم 

همسن جند وقت پیش ی زن ۳۵ ساله و دخترش غرق شدن به خاطر اینکه رفتن اب بیارن فقط بزنید ک چندتا بچه گاندو بهشون حمله کرده به خاطر اب چند تا بچه غرق شدن 

19 درصد مردم جنوب بلوچستان دسترسی به شبکه آب داشته باشند و 81 درصد مردم به‌صورت کاملا غیربهداشتی و سقایی آبرسانی شوند!!!

فقط با ی سرچ این امار رو بفهمید 

بعدم ک تاپیکم رو تعطیل کردید

شما بشینین پای تاپیک  های خواهر شوهر مادرشوهرتون عمرتون رو صرف همین ها کنید 

بشینید باور کنید ک تاپیک های اینجا واقعیه اما فیلمی ک توی مجلس داره صحبت میکنه غیر واقعی هس نماینده مجلس

@آلوچه_لواشکی  ممنونم ازت تاپیک ترکید ک ازت تشکر کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نمیدونستی یه عده اینجا اصرار دارن که همچنان خواب بمونند و همه چیز رو انکار کنند و سایت همونطوری شکل بدن که خودشون میخان عزیزم تاپیکم قفل کن چون موضوعا ممنوعه!!و ممکنه بترکی😊

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

قبول داریم واقعا عزیزای جنوب کشور تو مضیقه و البته مردم با تحملی هستن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
کجا پخش شده ؟ایا غرق شدن این همه ادم به خاطر اب اوردن دروغه😑😑😑😑😑😑😑😑 خدا ممو از دست شما نجات ...

بابا آروم باش، ترمز بگیر با هم بریم😂😂😂😂

میخواستم بنویسم کی نوشته که ببین یه ه چیکار که نمیکنه😂

لطفا خانوم جلسه ای ها ریپلای نکنن                                          
بابا آروم باش، ترمز بگیر با هم بریم😂😂😂😂 میخواستم بنویسم کی نوشته که ببین یه ه چیکار که نمیکنه😂

اهان 🤣جملت رو دوباره خوندم به خدا اعصاب برام نزاشتن امروز صبح روانیم کردن 

اهان 🤣جملت رو دوباره خوندم به خدا اعصاب برام نزاشتن امروز صبح روانیم کردن 

ولشون کن بزار تو حماقت خودشون دست و پا بزنن

لطفا خانوم جلسه ای ها ریپلای نکنن                                          

متاسفانه ما سالهاست که از نژاد پرستی و قوم پرستی رنج میبریم و چیزیه که نمیشه انکارش کرد ... درصورتی که اگر اینجوری باشه ، باید ما بلوچها به دیگران فخر بورزیم چونکه ایران ، از ابتدا جایگاه بلوچها بوده و بعد از اون دیگر قومیتها مهاجرت کردند ...

ولی امان از جهل ، امان از جهل ، امان از جهل ...

همین خبر اگر برای شهر دیگه ای بود همه زار زار گریه میکردن و میرفت پربازدیدا ...

ولی حالا ناخوداگاه همه جبهه گرفتن ، تقصیری هم ندارنااااا ! از بچگی توی گوششون اینجوری خوندن ...

کاری هم نمیتونیم بکنیم و متاسفانه صدامون هم به جایی نمیرسه ... فقط میتونم بگم که خدا هست و هوامونو داره ...😊😊

و ممنونم بخاطر دل مهربونت 😊💕

ط گر گناه من شوی ، توبه نمیکنم ز تو ، جام لبت نوشم و باز گناه کنم...