2777
2789
عنوان

مادر شدن چ حسی داره؟؟؟؟؟⁦☹️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 75 پست
بالاخره یروزی ممکنه وضعیت بهتر شه

کی😥😥ما دیگه پیر شدیم مردیم پس کی درست میشه😭😭

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونوقت اون همه بچه ای تو قحطی و فقر و بدبختی از گشنگی مردن  چی!

دیگه الان بچه از قحطی نمیمیره الان مشکل تربیت بچه اینده شغلی بچه مشکل فراهم کردن نیاز ها و اموزش خوب اینا حق هر کودکی هسش منتها تو جامعه ما فقط فک میکنن از پس پوشاک بر بیان اوکیه

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

زن می تواند تا ابد یک زن بماند 

مانا کند یک زندگی را عاشقانه 

بی آنکه مادر باشد ، آری می تواند 

جاری کند احساس پاک مادرانه

غزلبانو#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

بخوایی ب گرونی و این وضعیت مملکت نگاه کنی ک کلا نباید بچه بیاریی چون حالا حالاها درست بشو نیست... . ما خانوم ها مگ چن سال فرصت داریم مادر شیم.. بارداری بالای 35 سال هم برای مادر هم جنین خطرناک.. تخمک های ک زیر 35 سال بارور میشن قوی تر هستن... 

خدایا شکرت 

مادر شدن قشنگترین حس دنیاست 

شرمنده بچه بودن تلخ ترین حس دنیاس

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
بالاخره یروزی ممکنه وضعیت بهتر شه

مطمئنی؟

مطمئنی اون یه روز مثلا 20 سال دیگه نیست و اون موقع دیگه توان بارداری رو نداری؟

مطمئنی اون یه روز 6 ماه دیگه نیست؟

مطمئنی تا 1 سال دیگه وضعیت مالیت بد هست؟

واقعا آینده قابل پیش بینی نیست

اگه واقعا دلت بچه میخاد،باید تلاش بیشتر کنین برای کسب درآمد و روزی.قناعت بیشتری داشته باشی .و اقدام کنی برای بچه دار شدن.خدا هم روزی رو میرسونه

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
وضعیت مالیمون بد نیس معمولیع ولی بچه های الان خاسته هاشون زیاده بنظرم کمرشکنه منم ک دق میکنم اگ برا ...

خب طرز ديدگاهتون خيييييلي اشتباهه

من خودم از وضع ماليم راضيم ولي هرگز هرگز قرار نيس همه چي برا بچم بخرم و همه چي براش فراهم كنم، در حد معمول براش فراهم ميكنم

اينجوزي ميشه يه بچه لوس پرتوقع 

وضعیت مالیمون بد نیس معمولیع ولی بچه های الان خاسته هاشون زیاده بنظرم کمرشکنه منم ک دق میکنم اگ برا ...

بستگی داره چطور بچه رو تربیت کنید 

آدم اگه همه پول دنیا رو هم داشته باشه بازم نباید همهههههههه چیز رو برای بچه ش فراهم کنه. تو اصول تربیت فرزند هم خیلی روش تاکید شده 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

خیلی حس خوبیه. در رابطه با بچه دار شدن ببین اگ شرایط داری بیار شرایط یعنی خونه داشته باشی ک نگران کرایه خونه نباشی از نظر خوراک و پوشاک تامین باشی بدونی همسرت حاضر هرکاری کنه تا کم و کسر نداشته باشید هرچند با ابن اوضاع آدم همیشه کاستی دار

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
دندون اونا دندون نبوده فقط دندون ما ایرانیا دندونه 

تو ایران هم شرایط بهتر نیست 

سوتغذیه و اثراتش 

واقعا ادم میمونه تو جهل بشر 😑 چرا ما باید از الگوی گذشتگانمون استفاده کنیم وقتی میتونیم فکر کنیم 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم