2777
2789
عنوان

کی درمورد باند آمنیوتیک میدونه😔

3072 بازدید | 27 پست

یه باند به طول 37میلی متر قطر 4میلی متر و عرض 9میلی متر در لبه ی تحتانی جفت مشاهده شده 

اخه با این مورد چیکار کنم😣

کیا اینجوری بودن بچه سالم دنیا میاد یا نه 

ای خدا طوریش نشه😔

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم شما باند آمینیوتیک دارین علتشو متوجه نشدین من بچه اولم بعد زایمان فهمیدم الان دومی باردار ...

نمیدونم حدس خودم قرصای معده و حالت تهوع بود که باعثش بود

وقتی دوهفته هیچی دارویی نخوردم رفتم سونو و باندی نبود

کلا تو بارداری نباید هیچچچچچ دارویی استفاده کرد

نمیدونم حدس خودم قرصای معده و حالت تهوع بود که باعثش بود وقتی دوهفته هیچی دارویی نخوردم رفتم سونو و ...

منم شدید اوق میزنم خدا کنه از این نباشه شما آب زیاد میخوری الان در چه حالیه مشکلی که نیست انشالله

درد امروز من قدرت فردای من است
منم شدید اوق میزنم خدا کنه از این نباشه شما آب زیاد میخوری الان در چه حالیه مشکلی که نیست انشالله

عزیزم بچم دنیا اومده سالمه 

الان تو چهارماهه

تیکرم مال شیش ماهگیشه که غذاخور بشه برم باشگاه😂

آره اب زیاد میخوردم مخصوصا موقع خواب بعدشم برای باند هم اب خوردنمو دوبرابر کردم کلی نذرو نیاز کردم خیلی میترسیدم یه دکتر با تجربه هم رفتم گفت قدیما هم این چیزا بوده رفع میشده چون سونو نمیدادیم نمیفهمیدیم استرسم نداشتیم گفت استرس و ترس بدتر میکنه 

پیش دکتر گریه میکردم  گفت اگه میخای بدتر شه گریه کن و غصه بخور

راستی هرچی دوسداری تو بارداری بخور هیچ ضرری نداره دکترمم فریده انصاری بودآخرشم سز شدم😥

عزیزم بچم دنیا اومده سالمه  الان تو چهارماهه تیکرم مال شیش ماهگیشه که غذاخور بشه برم باشگاه😂 ...

روزی چقدر آب میخوردی من بچه اولم ده سالشه اون موقع غربالگری نبود وقتی سزارین کردم بهم نشونش دادن باورم نمیشد پاش دورش بند بود در حال قطع شدن انگشتش قطع شده بود و چسبندگی انگشت و نبودن ناخن اون موقع هیچ سنویی نگفت که باند دارم و باید چکار کنم الان که دومی باردارم باورت نمیشه چقدر استرس دارم ولی توی ان تی چیزی نگفت الان فقط خیلی اوق میزنم میترسم روزی ۷ یا ۸ لیوان آب میخورم

درد امروز من قدرت فردای من است
روزی چقدر آب میخوردی من بچه اولم ده سالشه اون موقع غربالگری نبود وقتی سزارین کردم بهم نشونش دادن باو ...

مال من تو آنومالی نشون داد

همش آب میخوردم اصن حساب نمیکردم چند لیوان خوردم

آها فکر کنم کسی که بچه ی اولش اینجوری میشه بندرت بچه دومش به این مشکل گرفتار میشه

مال من تو آنومالی نشون داد همش آب میخوردم اصن حساب نمیکردم چند لیوان خوردم آها فکر کنم کسی که بچه ...

یعنی چی ؟؟ چجوری میشه؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت