2777
2789
عنوان

همگی کمک

50 بازدید | 14 پست

خانوما یه کمکی بمن بکنید گوشیم اس ۸ سامسونگ از دستم افتاد شکست الان شارژم نمیشه شما پیشنهادتون اینه چی بگیرم که دوربینش خوب باشه خیلی کاره خاصی با گوشی انجام نمیدم قیمت هم مناسب باشه مرسی ❤❤❤

من a10دارم راضیم .میخوای امکانتش بیشترم باشه a10sبگیر

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

A51  A71

اینا قیمتاشون مناسبه؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

دوربینش چطوره عزیزم

خیلی خوبه من راضیم

دوربینش چطوره

خیلی خوبه 

کیفیتش مثل نت ۸ ولی امکاناتش از اون بیشتره 

چون جدیدتره 

من نت ۵ داشتم از دستم افتاد تو سی دیش سوخت 

الان a51 دارم راضی ام 

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..