2777
2789
عنوان

ای لعنت..😡😡😡

288 بازدید | 35 پست

شوهرم میخواد بره جایی ک همه ی زناصون هیکلای درشت دارن غذا بگیره منم نبرد ..اعصابم خورده😡😡😡

چیکار کنم؟ منم گفتم برا خودم ی چیز درست میکنم اونم گف منم برا خودم میگیرم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چقدر حساسییی

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
یعنی آنقدر بی اعتمادی😑

ببین رایتشو بگم ن اعتماد دارم ولی زناش طورین پاک ترین مردم نمیتونه نگاشو زمین بگیره ...اونایی ک اونجارو ندیدن نمیتونن درکم کنن

😂😂😂وا چکار حجاب‌ مردم‌ داری 

شوهرت‌ رو درست کن

البته‌ اول خودت‌ رو بعد اون رو

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                              《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏