2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من معرکس فسنجونم

پیاز بازردچوبه تفت بده بعدگردورو بریز تفت بده توش یکم رنگش عوض شد رب انارسه قاشق بزن ملس من میزنم اب کم میریزم میپزه گردو بین پختم وسطاش مرغومیندازم پنج ساعت جامیفته پرروغن خیلی خوشمزه میشه

رنگ ولایتhaircolorist

عزیزم گردو رو خوب آسیاب کن بعد پیازو خلالی یا رنده هرجور دوست داری با گردو خوب تفت بده اب بریز بزار جا بیوفته بعد یه ساعت قبل اینکه برداریش مرغتو خوب سرخ کن بریز توش رب انارم بریز من خودم یکم رب گوجه و رب انارو تفت میدم میریزم توش یه دونه سیبم رنده میکنم میریزم توش خیلی طعم خوبی میگیره اگه دوست داری شیرین بشه توش شکر بریز اگه نه همون رب انار خوبه ملس میشه من جات خالی دیشب گذاشته بودم مادرشوهرم خیلی فسنجونامو دوست داره همه تعریف میکنن 

❤ امیرالمومنین علی؏ : تو مراقب آخرتت باش دنیا ذلیلانه پیش تو می‌آید❤
نمیشه همون اول گردو رو با پیاز داغ ورب انار تفت بدیم؟

گردو رو اگه میخوای حسابی روغن بندازه باید خوب چرخ کنی تا له بشه یا بریز تو غذاساز  اول مرغ رو با پیاز داغ خوب بپز بعد گردو و رب انار رو اضافه کنه زیاد آب نریز اینجوری خوشمزه میشه

چرا عاشق خدا👑نباشم؟وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی❤❤❤
نمیشه همون اول گردو رو با پیاز داغ ورب انار تفت بدیم؟

مامان من اینجور درست میکنه خوشمزه اس.... چرا نشه میشه اون مدل ک توم دوس داری.... ولی مامان من پیاز حلقه درشت میریزه فقط طعم بگیره مرغ تو فنسجون سرخش  نمیکنه پیازو... من دوسش دارم مزه شو.... بایذ یجور بریزی گردو رو ک لعاب بده به خورشت قشنگ روغن میندازه 

مامان من رشتي ما اين مدلي ميپزيم : اول آب انار و رب انار ميذاريم بجوشه بعد گردو رو يكم با آب سرد مخلوط ميكنيم يه پياز كوچولو هم توش رنده ميكنيم رنده ريز ريز ميريزيم توي اون آب انار كه در حال جوش و شعله كم تا روغن بندازه و گردو بپزه يك ساعت آخر پخت هم مرغ رو ميريزيم ، نمك و كمي گلپر ، نمام اگه بخوان فسنجونشون سياه بشه يك تكه آهن رو روي گاز داغ داغ ميكنن تا رنگش سرخ شه و ميندازن تو خورشت يهو خورشت سياه ميشه ، ما فسنجون ترش ميخوريم شما ميتوني بسته به ذائقه خودتون شكر بريزيد ، چند تكه يخ هم كمك به روغن انداختنش ميكنه 

گردو رو اگه میخوای حسابی روغن بندازه باید خوب چرخ کنی تا له بشه یا بریز تو غذاساز  اول مرغ رو ب ...

اره گردو ک درسته تفت نمیده اول گردو ها با گوشتکوب له میکنه ولی له له نه.... یذره درشت باشه ک زیر دندون حس کنی خوشمزه تره با گوشتکوب تو ی ظرف گود فلزی بکوبش

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز