2777
2789
عنوان

جاری جدید

295 بازدید | 16 پست

برادر شوهرم با یه دختری دوسته الان قراره بریم خاسگاری.دوس ندارم صمیمی شم ولی میدونم مجبور خواهم بود .من هر چی ضربه دیدم از صمیمیته.نمیخوام نمییخواااااام.چی کار کنم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا😑

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

حالاهیچی نشدن رفای توفکرش بیخیال خخ

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
صمیمی نشو ..🚶‍♀️

میدونم دیگه رییس منطقه که مادر شوهر باشه به پسرش دستورای لازم رو صادر میکنه که بگو زرت زرت دعوت کنه.کادو بگیره تولد تبریک بگه.کارایی که خودشون نمیکننا.اصلا فامیل شوهر خوب نداریم که.همهشون بیخودن

میدونم دیگه رییس منطقه که مادر شوهر باشه به پسرش دستورای لازم رو صادر میکنه که بگو زرت زرت دعوت کنه. ...

پس زیادی رو دادی .. ب بقیه چه شما کیو دعوت میکنی یا واس کی کادو میخری.. عجبا..

آرادجانمدوستدارمعشقمامانبابا
پس زیادی رو دادی .. ب بقیه چه شما کیو دعوت میکنی یا واس کی کادو میخری.. عجبا..

همون دیگه من میدونم چه بلاهای قراره سرم بیاد.خودشون کادو ما گشا هم ندادن بعد برا هم زاییدنشون دستور صادر میشه .خودشم چیز میز گردن پسند میکنن.ما هم پولدار نیستیم.یا یکی میاد خونه ما مادرش امار در میار چی پختم چند جور پختم.اونو نپز نمیخورن اینو بپز.تعارف کن چن شبی بومونن والا.

من خودم افسردگی شدید دارم حتی حال ندارم برا خودم برم یه بشقاب بخرم .هیچ دوستی ندارم.الان مجبورم الکی همهش لبخند بزنم یا بخندم تا بگن خودشو نمیگیره.خسته شدم .میخوام هوار بکشم بگم من اونی نیستم که شما میبینید.شوهر من خودش ادم خونسردیه.اصلا نه میخنده نه چیزی ولی انتظار داره من مثل دلقک یا بخندم یا بخندونم وگرنه میگن واه واه 

خودت باش عزیزم وسلام

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز