2777
2789
عنوان

دیدمش بعد ۲ سال

336 بازدید | 12 پست

رفته بودم خیابون 

داشت بارون میومد 

ماسکمو دراوردم 

لباسام خیس 

با مامان و ابجیم بودیم 

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایک

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

هوا سرد داشتم با مامانم حرف میزدم یهو دیدمش قلبم وایساد نمیدونم چطور بگم براتون بعد از ۲ سال از سربازی دیدمش خیلیییی عوض شده بود خیلییییی داشت با کسی حرف میزد 

نمیدونم منو دید یا نه حس کردم ی لخظه سرشو برگردوند خس کردم اون منو زودتردیده وای از دیروز ۷۴۵۵۸۸ مرورش کردم این لخظه رو 😔💜بنطرتون دید منو؟

دوست داشت؟

زیاد غرورشو خورد کردم دوسش داشتم ولی دلم نمیخاس بفهمه😔💙الان پشیمونم