2777
2789
عنوان

من چم شده ☹؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2398 بازدید | 81 پست
این فایلای ساب رو نگاه کردم توی پیج بگم اینجا چی بگم هخ😂 میگم بهشون اعتقاد داری جواب میده ؟

انجام ممیدم و اعتقادی ندارم در حال حاضر

بجاش اگه میخوای حال دلت خوب باشه کتاب معجزه شکرگزاری رو بگیر بخون واجرا کن عالیه

انجام ممیدم و اعتقادی ندارم در حال حاضر بجاش اگه میخوای حال دلت خوب باشه کتاب معجزه شکرگزاری رو بگی ...

معجزه شکرگزاری.. بخواهید تا به شما داده شود.. چهار اثر فلورانس اسکاول شین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من زدم ی سری رشته ها رو فقط امیدوارم ی رشته بیارم مهم نیست چیه فقط باشه😭 مردود نشم کلا برم دانشگاخ ...

دو سال اولم رل نزن

از سال سوم ب رل فکر کن

چون قیافه پسرد کامل عوص میشه..شخصبتاشون رو میشه..خیلی ها رل میزنن بهم میزنن دنبال رل جدیدن..رل جدید رو جدی تر میخوان

در کل تونستی کلا رل نزن😂

اگر قصد رل زدن داشتی طرفو پنج شش مااه امتحان کن..حتما

پیشاپیش دانسجو شدنت مبارک💟

حسابداری و مدیریت عالیه...

موفق باشی

من حسابداری خوندم و متنفرم ازش به زور خوندم تموم شد 

مهنوسی بودی چی..وصع شعلیش الان خوبه..و بیکار نمیمونی..مگر ابنکه با روحیت سازگار نباشه...سازگار بودن کار با روحیه هم مساله مهمیه

کلا فقط بره ددنشگاه ..چون میدونم سال دیگه نمیتونه با این وصع روحی بمونه این دوستمون

مهنوسی بودی چی..وصع شعلیش الان خوبه..و بیکار نمیمونی..مگر ابنکه با روحیت سازگار نباشه...سازگار بودن ...

من دوست داشتم روانشناسی بخونم منتها شهر خودمون نداشت... بابام گفت هرچی هست تو شهر خودمون بخون منم خدایی خودم آدم خوابگاه موندن نبودم... این شد که ناچار شدم حسابداری بخونم... بعد از تموم شدنش هم نتونستم بذم سرکار چون به خاطر کار شوهرم خیلی تغییر مکان میدیم

برو فقط..هر چی ک شد به نطر کسی اهمیت نده من زبانم عالی بود چیزی تا دیپلم نمونده بود کارای هنری میکر ...

من زدم ی سری رشته ها رو فقط امیدوارم ی رشته بیارم مهم نیست چیه فقط باشه😭 مردود نشم کلا برم دانشگاخ دیگ نمیتونم

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔

ساب رو امیر شریفی که از مدرس های موفقیت هست قبول نداره... منم یه عالمه ساب دانلود کرده بودم همه رو پ ...

اره دقیقا اصن نمیشه اعتماد کرد معلوم نیست چی هستن

مهنوسی بودی چی..وصع شعلیش الان خوبه..و بیکار نمیمونی..مگر ابنکه با روحیت سازگار نباشه...سازگار بودن ...

ارههه عزیزم من دیگ نمیتونم بمونم اصلاااا ی سال موندم این شدم تا مرز خودکشی دو بار رفتم چ برسه امساام بمونم عزیزم من رشته هایی رو ک علاقه داشتم زدم همشون رو امیدوارم فقط ی دونه اش رو بیارم🙁😢 ی دفه کامپیوتر نزنه کلا مردود

دو سال اولم رل نزن از سال سوم ب رل فکر کن چون قیافه پسرد کامل عوص میشه..شخصبتاشون رو میشه..خیلی ها ...

🤣🤣🤣 چش چش رل نمیزنم هههه مرسیییی زیباترین جمله تی ک میتونم بشنوم ولی خدا کنهه دانشجو شم😂💚