2777
2789
عنوان

من چم شده ☹؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2398 بازدید | 81 پست
همسنیمو همدرد همین الان اتفاقا یه تاپیک درباره کنکور لعنتی گذاشتم

ایییییی حالم از کنکور بهم میخوره هر چی میکشیم از این میکشیم همش ناعدالتی همش من کل موهای سرم ریخته کلی حرف خوردم و قضاوت شدم الان میام تاپیکت عزیزم

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم از پستت 😊🌹 ارههه من خیلی ب قانون جذب اعتقاد دارم هر وقت و هر روزی ک شاد بودم اتفاقات خو ...

بگو سرتون رو از ماتحت ما بکشید بیرون

من زندگبم سر درس سوخت..الان خیلب باید شادتر بودم..لعنت ب کنکور

من یه سال پشت کنکور موندم..انواع بیماری و افسردگی گرفتم‌‌..اخدم رفتم دانشگاه دیدم اصلا ارزش نداره..ز ...

اره عزیزممم دقیقااا اونایی ک کنکور داشتن دقیقا درک میکنن من چی میگم .

من تا قبل از کنکور خوشحال ترین ادم زمین بود شاید ی خورده اغراق کرده باشمااا ولی خیلی خیلی شاد بود 

یک سال موندم پشت کنکور و باشگاه میرفتم ترکش کردم و افسردگی شدید گرفتم توی تاپیکام هسته جریان 

مرسی عزیزم از پستت 😊🌹 ارههه من خیلی ب قانون جذب اعتقاد دارم هر وقت و هر روزی ک شاد بودم اتفاقات خو ...

پیگیر منم بودن گفتم اونا ک خوندن کجارو گرفتن الکی میگفتم دوست ندارم درس بخونم یکم گفتن حیفه بی خیالم شدن توام بگو درس دوست ندارم بدون سر صدا بشین بخون والا ماها خوشبخت شیم فامیل و دوست خوشحال نمیشن اهمیت نده بهشون هر کار دلت میخواد بکن نمیدونم کی میخوان دست از دخالت بردارن

واقعااا  ینی اگ من احساس میکنم هیچ کس درکم نمیکنه ینی در واقعیت این شکلی نیست ؟! یا واقعا همین ...

کی بهتر از خودت خودتُ درک کنه اخه؟!😊

کی بهتر از خدا و خودت واسه ی خودت آخه؟

هیچکس...

خودتو دوس داشته باش از ته وجودت

پیج اینستای هانیه پیروزرامُ دنبال کن و همه استوری هاشو و هایلایتاشو بخون 

بگو سرتون رو از ماتحت ما بکشید بیرون من زندگبم سر درس سوخت..الان خیلب باید شادتر بودم..لعنت ب کنکور

واااااای دقیقااا دقیقااا من هیچ وقت ادم قبلی ب خاطر کنکور نمیشم از روزی ک پشت کنکوری شدم هر روز خدا ب خودکشی فکر میکردم و دستام رو با تیغ خط خطی میکردم الان جاش بدجور مونده و میترسم امسالم نشم ب زودی نتیجش میاد نمیدونم اگ قبول نشده باشم میت نم خودم رو کنترل کنم یا ن

پیگیر منم بودن گفتم اونا ک خوندن کجارو گرفتن الکی میگفتم دوست ندارم درس بخونم یکم گفتن حیفه بی خیالم ...

اهمیت نمیدم دیگ بهشون الکی میگم قبول شدم یا نمیرم دانشگاه دیگ ولم کنن اینقدر زخم ب روحم نزنن ..میدکنی عزیزم وقتی نتایج بیاد قبول نشده باشم و اینا همش بیان بپرسن چ کردی خدایی از غم باد میترکمممم

کی بهتر از خودت خودتُ درک کنه اخه؟!😊 کی بهتر از خدا و خودت واسه ی خودت آخه؟ هیچکس... خودتو دوس د ...

ای‌جانم ی بار خودت اون دو خط اولیت رو بخون جیگر خودتم حال میاد چ متن خوبی نوشتی 😄

😄♥️خوشگلیش ب کنار همه چی خوشگله خب مهم اینه تو زندگیت بکار ببری تا دیرنشده

این فایلای ساب رو نگاه کردم توی پیج بگم اینجا چی بگم هخ😂 میگم بهشون اعتقاد داری جواب میده ؟

واااااای دقیقااا دقیقااا من هیچ وقت ادم قبلی ب خاطر کنکور نمیشم از روزی ک پشت کنکوری شدم هر روز خدا ...

برو فقط..هر چی ک شد به نطر کسی اهمیت نده

من زبانم عالی بود چیزی تا دیپلم نمونده بود کارای هنری میکردم همه رو ول کردم ..سال اول رتبم خوب بود الکی موندم بعد رفتم همون دانشگاای ک سال اول قبول بودم ولی کلا ترکیدا بودم بعدش هم دو سال اول خسته بودم بعد هم کمر درد و زانو درد اومد سرالم واسه زیاد نشستن و حرص خوردن و کلا خودمو باختم........هنوزم درست نشدم😑

الانم کارنیس..حسابداری خوبه..مدیریت خوبه..حقوق...مهندسی صنابع..کامپبوتر..

ووووو سلامتی و روح و روان سالم ...دنبال کردن کارایی ک دوس داری

وووووو داستن یه عشق خوب..یه شوهر خوب 

هر چی بری جلوتر بهتر میفهمی چی میگم..

دختر داییم مث تو امسال بار دومس بود..تجربی

گفت گوربابای همه چی..با معدلم میرم دانشگاه..منم بهش گفتم افرین😂

رندگی کردن مهم ترین چیزه..

برو فقط..هر چی ک شد به نطر کسی اهمیت نده من زبانم عالی بود چیزی تا دیپلم نمونده بود کارای هنری میکر ...

من زدم ی سری رشته ها رو فقط امیدوارم ی رشته بیارم مهم نیست چیه فقط باشه😭 مردود نشم کلا برم دانشگاخ دیگ نمیتونم

این فایلای ساب رو نگاه کردم توی پیج بگم اینجا چی بگم هخ😂 میگم بهشون اعتقاد داری جواب میده ؟

ساب رو امیر شریفی که از مدرس های موفقیت هست قبول نداره... منم یه عالمه ساب دانلود کرده بودم همه رو پاک کردم... میگن این ساب های تو سایت ها و کانال ها معلوم نیست چی میگن ممکنه افکار بدی وارد ذهنت کنن