2777
2789
عنوان

دنیا جهانبخت با مهراد جم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 37 پست
دوستان لطفا سرتون تو زندگی خودتون باشه

ما سرمون تو زندگی خودمونه اونا زندگیشون پهنه همه جا .هرجا سرمونو میچرخونیم زده تیترشو

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
حالا انگار واقعی وبرای همیشست😂😂😂😂همش شو هستش وجمع کردن فالوور بیشتر و پول و...

آره اما برگشتش به ایران دیگه مشکل ساز میشه واسه دنیاجهانبخت اینطوره که فالووراش زیاد میشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشنیدین مگه  خیلی وقته جدا شدن

نه عزیزم نشنیده بودم 

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏
واسه دنیا مونده پس تو رو دیده را داده قلبم😁😁نباشی میمیرم حتما

من که کلیپشونو دیدم حس عشق نبود فقط ادابود

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
واقعا مهمه  که شبا با کی میخوابه؟!

نه ولی تعجب داشت

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  
دوستان لطفا سرتون تو زندگی خودتون باشه

اونا زندگیشون رو پهن کردن تو اینستا😐

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم