2777
2789
عنوان

دنیا جهانبخت با مهراد جم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ خود مهراد کیه 🤣🤣فقط طرفداراش😐کسی ینی هنوز از این اهنگا گوش میده؟

دنیا هر چی هس از سر مهرادم زیاد 

یاامام رضا(ع)❤باهرنگاهت آقا قلب من پرشده از آرامش.من این حال قشنگ نوکری رو تا آخر عمر میخوامش.
دوستان لطفا سرتون تو زندگی خودتون باشه

بخدا مامیخوایم اینها نمیذارن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
ولشون کن بابا  پس فردا جدا شدن رفتن  مگه ریحانه پارسا نبود  هی گفتن وای با مهدی کو ...

جدی

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏
مگ خود مهراد کیه 🤣🤣فقط طرفداراش😐کسی ینی هنوز از این اهنگا گوش میده؟ دنیا هر چی هس از سر مهرادم ز ...

منم اهنگاشو گوش نمیدادم.

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  
برگام ریخته

🤮🤮🤮🤮🤮

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

واسه دنیا مونده پس

تو رو دیده را داده قلبم😁😁نباشی میمیرم حتما

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز