2777
2789
عنوان

برگردم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 67 پست
میدونم درک میکنم  همین که وقتشو پر کنی کافیع واسش قراره مگه چی بخاد؟

حتي وقتشم پر نميكردم كه دو سه روزي يبار شبا بهم زنگ ميزد كه تو ارامش مني حرف بزن باهام كل اين دوسال اينجوري گذشت البته من چون كنكور داشتم رابطمون يه مدت خيلي كمرنگ شد

خب حتما ک نباس سو استفاده فیزیکی کنه میتونه از این ک همیشه یکی هست ک بهش حس ارزشمندی بده یا مثلا کس ...

واقعا اينجوريه؟ 

اخه حس نميكنم همچين ادمي باشه

اصن بد ترين ادم دنيا

من دلم ميخواد هيجان داشته باشه ذوق داشته باشه 

بهم اهميت بده ولي دريغ از يه توجه 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتي وقتشم پر نميكردم كه دو سه روزي يبار شبا بهم زنگ ميزد كه تو ارامش مني حرف بزن باهام كل اين دوسال ...

خودت بهتر میدونی

ولی مشخصه اینده خوبی نداره این رابطه

امیدوارم ب ارامش برسی

واقعا اينجوريه؟  اخه حس نميكنم همچين ادمي باشه اصن بد ترين ادم دنيا من دلم ميخواد هيجان داشت ...

ببین دوس ندارم ناراحتت کنم ولی اینا نشونه پایان رابطست

حس میکنم انقد وابستش شدی نمیتونی باور کنی ک ممکنه آدم بدی باشه یا دروغ گفته باشه

تو برو خود را باش
از كجا بفهمم خب با شك رفتم خيلي بده

واقعا نمیدونم چجوری بگم بخصوص ک این همه از هم دورین.اصن رابطه ای همو نبینین یه رابطه عقیم هستش.باس حداقل ماهی یبار همو میدیدین

هیچ دوستی از دوستای اون آقا رو میشناسین؟مثلا شمارشو یا اکانت اینستاشو یا هرچیش

تو برو خود را باش
واقعا نمیدونم چجوری بگم بخصوص ک این همه از هم دورین.اصن رابطه ای همو نبینین یه رابطه عقیم هستش.باس ح ...

نه من هيچي ازش نميدونم و بخاطر خجالتي بودنم هيچوقت نپرسيدم ... ولي من دوسش دارم و خيلي وابسته اش شدم 🥺

۱ سال یکم کمتر  نه بابا خسته چیه فقط حالمون گرفت 😂 قرار بود بیان برا خواستگاری و اشنایی بیشت ...

خب دلت نميخواد مثلا پيشت بود هي ميرفتين بيرون و كلي اتفاقا و خاطره هاي خوب ميساختين؟

من بقيه رو ميبينم باهمن حسوديم ميشههه 

مثلا خيلي وقتا واقعا احتياج دارم كه باشه يا وقتي حالم بده ميگم خب اگه اينجا بود من حالم خوب ميشد

واقعا رابطه از راهه دور عذاب شده برام