2777
2789

بگو بهت پمپ درد بدن. دردت کم میشه.    تا گفتن موقع راه رفتنه شروع کن به راه رفتن و قدم زدن نترس.    سند زدن درد نداره. یه لحظه اس.    راه برو استراحت کن.   چیزهای سنگین برندار.    چای و عسل به وفوربخور  و سینه هاتو زیراب گرم ماساژ بده شیرجریان پیداکنه تا10روز شاید طول بکشه بیاد اما چیزی نده جزسینه ات که عادت کنه شیرتو بخوره.     خرما خیلی مقوی.   دوش بگیر. جای بخیه ات خشک کن بذار باد بخوره.   بعد7، 8روز میکشن.     کلا نترس چیزی نیست که بترسی یه دوره ی که باید صبرداشته باشی. یه حال و هوای هست یه حسی هست که شاید برات تکرار نشه پس نگرانی و درد و چی میشه بذارکنار.  فقط  کارهای اشتباه نکن  مثلا  میگن شیرنداری بچه ات گشنه اس پس پاشی شیشه بدی.    یا بچه بعد10، 15روز دل درد هاش شروع میشه  هی ازاین دکتر به اون دکترببری.  اینا همش طبیعی.   هر2ساعت شیر بده. اروغشو بگیر.   شیرخورد به پهلو بخوابونش شیر توی گوشش نجوشه که بعد رفلاکس کنه.   دل درد داشت یه قاشق مرباخوری نبات داغ بریز دهنش. شکمشو باروغن زییتون  بمال. اگه پسره  تاقبل40روزگی ختنه کن چون هرچی بزرگتربشه دردسر بیشتر. بچه دست میزنه میکنن.  درد سزارین بی حسی  چیزی نمیفهمی اما اگه شب قبلش شام سنگین بخوری یا اب بخوری صبح قبل عمل ممکن توی اتاق عمل بالا بیاری پس بهتره چیزسنگین نخوری.   از اتاق عمل میایی بی حسی هست تاچندساعت. پمپ درد بگیری خوبه.    انشاله زایمان خوبی داشته باشی. ببخش طولانی شد😁

والا برا من که سوند زدن من هیچی نفهمیدم .اونایی که میگن سوند درد داشت حتما کسی که سوند رو براش میزده کاربلد نبوده ویا عفونت واینا داشته .وگرنه اصلا درد نداره فقط حس چندش داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بی حسی  بهتره  گلم؟؟

میگم که الان اصلا دیگه بیهوش نمیکنن مگر اینکه بیحسی بهت جواب نده یامشکلی داشته باشی-'من بیهوش شدم مدقع به هوش اومدن هم بالا اوردم هم تنگی نفس داشتم از چند نفر هم که پرسیدم گفتن بیحسی خیلی بهتره چون بعد عمل تا چند ساعت درد نداری و بدنت بیحسه ولی بیهوشی تا به هوش میای درد داری

بگو بهت پمپ درد بدن. دردت کم میشه.    تا گفتن موقع راه رفتنه شروع کن به راه رفتن و قدم زدن ...

گلم  پمپ  درد  چیه  ؟؟؟قیمتش  چقده؟؟

وای  چقد  سخته  تواون  حال عمل  وسزارین  اینا  باید شیرربدی وبچه نکهداری😢

فقط حیدر امیرالمومنین است
گلم  پمپ  درد  چیه  ؟؟؟قیمتش  چقده؟؟ وای  چقد  سخته   ...

پمپ درد مثل سرم مانند وصل میککن به سرم دکمه اش میدن دستت توش ماده های مسکن.   من پارسال350دادم. اما راحت بودم. هم خواب راحتی رفتم هم درد های دم صبح 2،3صبحم کم بود.     سربچه اولم خیلی اذییت شدم. اما دومی راحت بودم.    شیردادن خیلی لذتبخش مخصوصا اینکه بدونی شیرت یه انسان سیر وقوی میکنه.   

گلم  الانم  بیهوش  مکنن؟ینی  بیهوشی  بهتره؟؟؟بی حسی رو ازکمر میزنن  بی ...

من دوسال پیش زایمان کردم هم بیحسی بود هم بیهوشی که دکترا هم گیر میدن بی حس بشین بهتره. من سر اولی 3 بار سوزنو بهم زد بیحس نشدم و خیلی درد داشت دیگه داد زدم سرش گفتم بیهوشم کن من نمیخام بیحسی و بیهوشم کردن. بهدشم تا دوماه بخاطر جای سوزن نمیتونستم درست حرکت کنم یا به پشت بخوابم. سر درد هم میاره بعدش. 

من شنیدم چون موادش ارزونتره و بیشتر در دسترسشونه اینو میگن یعنی به نفع خودشونه.

برای بیهوشی قبلش دکتر بیهوشی راه تنفسیت رو چک میکنه اگه شرایط بیهوشی رو داشته باشی یه ماسک مثل ماسک اکسیژن که میذارن روی دهان بیهوش میشی من راضی بودم از بیهوشی 

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏
ببین بخدا هرچی بگی اندازه من ترسو نبودی واسه یه آمپول معمولی خودمو میزدم به درو دیوار انقد میترسیدم ...

وای خدادمن واسه دندونم ک بکشم اینقد جیغ زدم چطوری بخام حامله شمو بزام یا خدااااا

🤍ای در این حادثه ها نام تو آرامش من...🌱