2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سوند که اصلا درد نداره تعجب میکنم میگن درد داره فقط یه حس سوزش کم بعد هم اگر میخوای سز باشی فقط خصوصی برو من گفتم سوندمو موقع بیحسی بزنم دکترم نامه  داده -من سزارین دوممه-واسه اولی هم سوند زدم که درد نداشت هم بیوش بودن که فقط موقع به هوش اومدن اذیت شدم و بالا اوردم بعد عمل دردش با شیاف قابل تحمله یه شب اول و بگذرونی فرداش خوبی من که اینحوری بودم خداروشکر-ولی ولا به بیمارستانت خیلی بستگی داره 

😫😫😫😫😫😭😭😭😭😭

ببین بخدا هرچی بگی اندازه من ترسو نبودی واسه یه آمپول معمولی خودمو میزدم به درو دیوار انقد میترسیدم اما این مدت که باردار بودم همه چی واسم عادی شد انقد نترس استرس برا اقدام به بارداری اصلا خوب نیس

من سزارین شدم الان‌۹روز پشیمونم چون کمرم داغون بی حسی چندبار زدن به کمرم اگه میتونی بروخصوصی من ر ...

وای  توروخدا

خداحفطتون  کنه  و مبارکاباشه

ببخشید بعدسزارین  دکتر ۱۰  تا امپول  میده هرروز  یکیشو بزنی برا شماداد؟؟؟؟اجباریه  زدنش ؟؟

فقط حیدر امیرالمومنین است
عزیزم سوند که اصلا درد نداره تعجب میکنم میگن درد داره فقط یه حس سوزش کم بعد هم اگر میخوای سز باشی فق ...

ببخشید یه سوال

بیمارستان خصوصی سزارین اختیاری میکنن؟

یعنی منی که مشکلی ندارم برم سزارینم میکنن؟

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟
ب شما هم سوند وصل شد؟

نه .اگه میخوای زایمان کنی ب نظر من طبیعی زایمان کن.ببین من انقدر ترسو بودم ینی شده بود کابوس برام.هرکاری کردم تا سز بشم.اما نشد.نصف شب کیسه آب پاره شد بردن بیمارستان.از سه شب ک کیسه ابم پاره شد تا هشت صبح هیچ دردی نداشتم تا اینکه آمپول فشار و زدن و شر و شد .ولی با نفس کشیدن و ورزش قابل تحمل شد.اخرش سخت بود ک اونم پنج  دقیقه بیشتر نیس ک میاد دیگه