هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
بعد از اتمام خونریزی،هرروز کیت بذار،هروقت پررنگ شد اقدام کن
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
خدایا شکرت... خودت گره های زندگیمونو باز کن یا الرحم الراحمین... دعا کلید باز شدن قفل های زندگیه.از توسل به ائمه قافل نشین. بزرگ ترین مشکل زندگیم،زندگی با مادرشوهرمه😔میشه واسه منم دعا کنین منم خونه ی جدا داشته باشم؟ الهی هر کی برام دعا کرد خدا به زودی دلشو شاد کنه....🙏🏼 خداجون خودت که ک میبینی هیشکی درکم نمیکنه،کسی پشتم نیست تو دستمو بگیر ، امیدم به خودته. من به دستای خدا خیره شدم....معجزه کرد
گلم اگه یه خط بندازه منفیه یعنی ازتایم تخمک گزاری دوری.اگه دوتاخط شدولی کمرنگ بودخیلی یعنی داری نزدیک میشی .اگ دوتاخط پررنگ بود (حالااگه خیلیم همرنگ نبودطوری نیس ولی پررنگ بایدباشه هاله نباشه)یعنی ۲۴تا۳۶ساعت اینده تخمکت آزاد میشه.تامثبت شد همون شب وفردا وپسفرداشم نزدیکی کن
خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
وااااای نمیشه بچه ها دیروز جفت خط ها یک رنگ بود و رنگ ملایم امروز یکیش پر رنگ تر بود ...
رو جعبش راهنما زده گلم.اگ دوتاخط پررنگه برواقدام
واسه من امروز خط تست از خط خوده کیت پر رنگ تره ولی دیروز همرنگ بودن نمیدونم یعنی چی
پیش میاد اشکال نداره..مهم اینه دوتاخطه..دیروز که پررنگ شددیشب اقدام کردی؟امشب وفرداشبم اقدام کن.