چند روز پیش طلا خریدم که در موردش تاپیک زدم، من از ترس اینکه هر روز قیمتها بالا میرفت رفتم خرید کردم ، امروز که خدا رو شکر قیمتها اومد پایین از طرفی خوشحالم که ارزون شده،از طرفی خیلی از خودم عصبانیم که صبر نکردم و رفتم طلا خریدم ، الان کلی ضرر کردم، کاش مملکت ما هم ثبات داشت و اینجوری همش تن و بدنمون نمیلرزید، پولی که با بدبختی و سختی پس انداز میکنیم و از سفر و کلی چیزهامون میزنیم باید اینجوری به باد بره😔
سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
اصلا حرص نخور تو این مملکت واسه 1 ساعت بعدت هم نمیتونی برنامه ریزی کنی چه برسه آینده واین تقصیر ما مردم نیست.ولی مطمئن باش طلا باز گرون میشه و هیچ چیز ارزون نمیشه این بالا پایین شدنای جزئی زودگذره و باز میره بالا
اصلا حرص نخور تو این مملکت واسه 1 ساعت بعدت هم نمیتونی برنامه ریزی کنی چه برسه آینده واین تقصیر ما م ...
بنظرتون تا چقدر میاد پایین
سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏