2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

71 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من آزمایش قند ناشتام 81 بود و نرمال... ولی آزمایش گلوکزم 153 بود ک 10 تا بالاس 

دکتر گفته رژیم بگیر دو هفته چی بخورم چی نخورم،  ب نظرتون بعد دو هفته درست میشه 

خوش اومدی به دنیا پسرم جون دلم 😍

اره عزیزم برای منم قند ناشتا خوب بود ولی بعدیا بالاتر از واسه شما بود دکتر غددم رفتم گفت خیلی هم بالا نیست با رژیم کنترل میشه 

اما تجربه خودم کدو نیم پز خرد کن داخل یه کاسه ماست با غذات بخورقندو کنتدل میکنه صبحانه نون و پنیر و گردو بامیه هم برای دیابت خیلی خوبه چیزای شیرین نخور پرخوری هم ممنوع 

اره عزیزم برای منم قند ناشتا خوب بود ولی بعدیا بالاتر از واسه شما بود دکتر غددم رفتم گفت خیلی هم بال ...

از اامروز رژیم  شرو کردم ولی گشنم میشه اینم بده ی نصف تون واسه شام خوردم با عدسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اامروز رژیم  شرو کردم ولی گشنم میشه اینم بده ی نصف تون واسه شام خوردم با عدسی

خوب شما بارداری گرسنه نمون فقط یه دفعه زیاد غذا نخور که قندت بره بالا اگه کدو دوست داشتی کدو با ماست عالیه با هر وعده غذا اونو بخور نمیزاره بره بالا ولی باید رعایت کنی دیگه 

خوب شما بارداری گرسنه نمون فقط یه دفعه زیاد غذا نخور که قندت بره بالا اگه کدو دوست داشتی کدو با ماست ...

‌اره نگرانم  ک قند بره بالا اشتهامم بالاااااا خدا رحم کنه بهم 

‌اره نگرانم  ک قند بره بالا اشتهامم بالاااااا خدا رحم کنه بهم

ببین عزیزم الان وضعیت اصلا خوب نیست که خدایی نکرده ‌کارت به انسولین بکشه رژیم سخته ولی کافیه اراده کنی راحت میشه کنترلش کرد چون قندت خیلی بالا نیست نگرانیم برات خوب نیست توکل به خدا کن 

ببین عزیزم الان وضعیت اصلا خوب نیست که خدایی نکرده ‌کارت به انسولین بکشه رژیم سخته ولی کافیه اراده ک ...

حالا دارم رعایت میکنم توکل ب خدا ببینم چی میشه