2777
2789

عزیزم متاسفم ....باید جنینت رو بفرستن آزمایشگاه بفمن دلیلش چی بوده.دلایل زیادی ممکنه داشته باشه. شل بود عضلات رحم.غلظت خون،مشکلات ژنتیکی و هزاران دلیل دیگه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو خیلی میترسم چون دوقلو دارم هی حس میکنم تو ۲۰ هفته زایمان زودرس میگیرم 

برات ناراحت شدم عزیزم چقد سخته درکت میکنم منم سقط داشتم ولی تو هفته های پایین 

ازمایش ایمنی انعقادی دادی؟ شاید خونت غلیظ میشه

امید زندگیم دوقلوهام😍 

باید دکترت تشخیص بده عزیز مشاوره بعد سقط و ژنتیک برو حتما

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
باید جنین رو بفرستن آزمایشگاه ، مشاوره رو کجا برم ؟

اره عزیزم اگه ندادی هم اشکالی نداره برو مشاوره ژنتیک 

نیلو مشاوره داره 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

ولی قبل حاملگی حتما باید بری تحت نظر باشی ایشالا دیگه این مشکل پیدا نکنی