2777
2789
عنوان

خیانت

155 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ببخشید من نزدیگ یه ساله که نامزدم ۲۲ سالمه با شوهرم دوست بودم  قبلنم ازش خیانت دیده بودم در حد چت و تماس اما دعوا کردم تموم شد رفت اما هنوزم احساس میکنم داره اینکارارو میکنه اما انگار زرنگ تر شده دستش رو نمیشه چیکار کنم این فکر اصلا از ذهنم بیرون نمیره همش استرسو فکر بد دارم واسه همین نمیتونم اصلا باهاش خوب باشم همش دعوا میکنم ب خودمم میرسم، بیرونم میرم میفهمم خیلیا چششون دنبالمه اما ذاتم مثل اون کثیف نیس اما نمیدونم چه مرگشه چیکار کنم واقعا اصلا آروم ندارم شوهرمم خیییلی رو مدو تیپ میگرده قیافشم خوبه یعنی احتمال داره کسی بدونه زن داره هم باهاش باشه

اگر موفق شدید به کسی خیانت کنید،

آن شخص را احمق فرض نکنید

بلکه بدانید او خیلی بیشتر از آنچه لیاقت

داشته اید ، به شما اعتماد کرده است.

انسان ها به میزان حقارتشان توهین می کنند

به میزان فرهنگشان عشق می ورزند

و به میزان کمبود هایشان،آزارت می دهند

هر چه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند

تا حقارتشان را جبران کنند.

هر چه فرهنگشان غنی تر باشد،بیشتر به دیگران عشق میدهند

و هر چه هویتشان عمیق تر باشد

محترمانه تر رفتار میکنند

به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه

شعورشان به باورها و حرف هایشان عمل میکنند...

💯

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اولا دیگه حساس شدی ممکنه خیانت نکنه ولی تو فک کنی بازم داره خیانت میکنه چون وسواسی فکری شدی ولی حواست دورادور بهش باشه و دیگه حرفی از خیانت نزنی که سرتق میشه  و حرمت ازبین میره و وانمود کن که بهش اعتماد کردی دوباره .  مطمئن باش خیانت کنه  میفهمی و خورشید همیشه پشت ابر نمیمونه . و دوما اینکه اره خیلی از زنا و دخترا انقدر کثیفن بااینکه میفهمن طرف متاهله ولی حس قدرت بهشون دست میده وقتی شوهر یکی رو میدزدن

میگن توبه گرگ مرگه  قضیه این مردای خیانتکار شوهرم هیزه بعد بیست سال ادم نشده خیانت دیدم  چت هاشو دیدم گردن نمی گیره ولی مطمینم بخاطر بچه هام مجبورم تحملش کنم خیلی سخته

براشادی روح امواتم صلوات    
اولا دیگه حساس شدی ممکنه خیانت نکنه ولی تو فک کنی بازم داره خیانت میکنه چون وسواسی فکری شدی ولی حواس ...

مرسی عزیزم اره واقعا فقط از خدا میخوام که همرو کمک کنه

خدا صبرت بده خیلیییی سخته خدا نصیب هیچکس نکنه

الهی امین .بخدا هر کی جای من بود تا حالا طلاق گرفته بود ولی طوری زندگی کردم هیچکس از زندگیم چیزی نمی دونه تازه شوهرم طوری رفتار می کنه هیچکس باور نمی کنه فقط خود خدا نجاتم بده 

براشادی روح امواتم صلوات    
الهی امین .بخدا هر کی جای من بود تا حالا طلاق گرفته بود ولی طوری زندگی کردم هیچکس از زندگیم چیزی نمی ...

واقعا خیلی صبور هستین بخدا ایشالا خدا درستش کنه دیگ واقعا باید از اینا جدا شد فقط من اگ از بابام نمیترسیدم یه کم تا الان طلاق گرفته بودم 

واقعا خیلی صبور هستین بخدا ایشالا خدا درستش کنه دیگ واقعا باید از اینا جدا شد فقط من اگ از بابام نمی ...

ان شاءالله مشکل شمام برطرف شه حیف که قلم خوب ندارم زندگیمو از اول تعریف می کردم یکیمی نوشت پر فروشترین کتاب میشد پر از فرازو نشیب ولی فعلا به طلاق فکر نمی کنم دخترم  خودشو برا کنکور اماده می کنه . 

براشادی روح امواتم صلوات