2777
2789

ترسناک ترین اتفاق الان سرفه کردن یه نفر مستقیم تو صورتته، تا به ماه توهم کرونا داری

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاق که نه ولی خانوادم کرونا گرفتن عصری مامانم گفت بابات کپسول اکسیژن خریده برام خیلی ترسیدم فهمیدم تنگی نفس داشته نمیگفته الانم زیر شکمم تیر میکشه وحشتناک بچه ها از خانوادم دورم دعا کنین براشون تو شهر غریب دستم ازشون کوتاهه نمیدونم چیکار کنم 😭😭

یه شب تنها بودم مامانم اینا رفته بودن عروسی،برقارو خاموش کردم تلویزیونو خاموش کردم دراز کشیدم وسط خونه(کلا از تنهایی نمی ترسم) داشتم با دوستم چت میکردم که یهو گوشی افتاد رو صورتم،خیلی دردم گرفت،گوشی رو دوباره برداشتم بردم بالا پشت دستم خورد به یه صورت 😰 فقط اینو میدونم که ریش هم داشت،سکته کردم 😮😦بدو بدو رفتم برقارو روشن کردم نشستم تا مامانم اینا بیان،فقط نگید که دستت خورده به یه چیزی توهم زدی چون وسط خونه بودم فقط یه بالشت زیر سرم بود 😳😮😦😰مامانم وقتی منو تو اون وضعیت دید خیلی ترسید،رنگ به رو نداشتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز