نه عزیزم خطرناک نیست فقط باید مایعات و غذاهای مقوی خورد
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم تو نکات بهداشتی رو قبل اینکه کرونا بگیری رعایت میکردی یا ن میخوام بدونم اک کامل رعایت ک ...
والله من بدبخت انقدر رعایت میکردم که هر کی فهمید تعجب کرد چطور مبتلا شدم...البته من از همسرم گرفتم
پسر عمت بیماری زمینه ای داشت عزیزم؟ بعد شما رعایت کردیو گرفتی یا ن چون من با اینکه خیلی رعایت مبکن ...
پسر عمه ام نه خیلی رعایت نمی کرد خیلی هم چاقه ولی خوب سر کار می رفت و مطمئنا از اونجا گرفته ولی ما ماسک و دستکش و کلی تشکیلات داشتیم ولی یه جا رو خطا کردیم مطمئنا
واقعا خیلی میترسم یه سریا بیماری زمینه ای تدارن سنشون هم کمه ولی بنده خداها فوت میکنن ،روحیه ادم خر ...
آره عزیزم خیلی آمار وحشتناک شده
استرس رو ازخودت دور کن و توکل بخدا کن...انشالله خودش این ویروس لعنتی رو از دنیا پاک کنه