سلام دوستان من این ماه سینال اف و لتروزول مصرف کردم امروز سونوی فولیکول دادم یه فولیکول ۲۰ یه فولیکول۱۴ داشتم امروز روز دوازدهم پریودمه آمپول آزادسازی تخمک بزنم؟ کی اقدام کنم بهتره؟ کسی با این اندازه فولیکول نتیجه گرفته؟
اندازه ش خوبه آمپولو بزن و سه روز پشت سرهم اقدام داشته باش چون فولیکول اگه بزرگتر از اون بشه خدایی نکرده کیست میشه
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
آهان ممنون دعام کنین دوساله چشم انتظارم تنبلی داشتم با کلی قرص و آمپول تخمک تقویت کردم
انشالله باردار بشی همین ماه منم قرص خوردم آمپول زدم ولی نشد😔
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
ایشالا هردومون تتیجه بگیریم عزیزم خدا دامن همه منتظران و سبز کنه
انشالله🙏