2777
2789
عنوان

لاغري💚

128 بازدید | 12 پست

رژيم غذايي اصولي طبق غذاهاي مورد علاقه شما زير نظر مشاور تغذيه

ماهانه دو تا پنج كيلو تضميني كاهش وزن

به همراه پشتيباني 24 ساعته انلاين 

فقط و فقط ماهي 30 تومن❤️

اگر پكيج دوماهه بگيريد ميشه 45 تومن😍

عزیزم 18رژیم هاتون 25بوده امروز که دلار هم اومده پایین 30شده

نه عزيزم 25 روزه بود اونا كه 5 روز آخر ماه استراحت باشه 

الان كردم سي روز كامل بدون اون پنج روز آف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه تا مشکل دارم

1-وزنم استپ کرده

2-شیر دهی دارم

3-فقط شبا میتونم برنج بخورم

اسی جون من با وزن 74باردار شدم به دلیل استراحت مطلق

ومصرف ویتامین ها خیلی وزن اضافه کردم،باوزن 94رفتم واسه زایمان وباهمون وزن دریغ از صد گرم برگشتم خونه الانم دقیقا یکساله زایمان کردم وجالبه هنوز صد گرمم کم نکردم،شیردهی دارم فعالیتم در حد کارای خونه هست،

غذام صبح ها صبح یک چهارم نون بابیشتر اوقات پنیر،اصلا کره ومربا نمیخورم تخم مرغ هم جمعه ها بقیه هفته پنیر،ناهار حاضری بانصف نان لواش میان وعده چای به ندرتم بیسکویت ساده،شام بیشتر اوقات برنج با خورشت کنار تمام وعدهای شامم سالاد هست

غذام زیاده ازنظر شما؟

چرالاغر نمیشم

اصلا استعداد چاقی ندارم،باهمین وزن هفت سال پیش ازدواج کردم با همین وزن پسر اولم راباردار شدم،بیست روز بعد زایمانم به وزن قبلم برگشتم

ولی س این زایمان کلی اضافه وزن بدون تغغییر صد گرمم کم نکردم

عزیزم الان شما میتونید بهم یه رژیم بدید که هم شیرم کم نشه وهم وزن کم کنم

اره عزیزم من خیلیا ازم تو همین ماه رژیم گرفتن و توی دوران شیردهی هم بودن و وزن هم کم کردن