2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیالت راحت باشه عزیزم دولت پشت دلارنیس پشت بورس هست الانم دست خودشونه ریزش سهمارومفت خریدن نقدینگی م ...

انشالله ما همه سرمایه زندگیمونو گذاشتیم که خیییلی اشتباه کردیم

صبر کنید منم ضرر کردم ولی آذر ب بعد خوب میشه

عزیزم منم شنیدم ولی دیگه بعید میدونم درست بشه.شما خبر موثق دارین؟

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
پس نه هزار    

آخه ۴۰۰ میلیونم خیلیهه 

باید دو سه برابرشو گذاشته باشه که انقدر ضرر کرده باشه

که اگه تازه وارد بوده باشه بزرگترین ریسکو کرده انقدر زیاد پول گذاشته

یکی از آشناهامون یک میلیارد و خوردی پول تو بورس داشت به اضافه ۳۰۰ ۴۰۰ میلیون سودش ، تازه الان چندروزه رفته از رو پول اصلیش داره کم میشه

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
عزیزم منم شنیدم ولی دیگه بعید میدونم درست بشه.شما خبر موثق دارین؟

من نمیتونم بگم از کی ولی این موضو رو شنیدم امیدوارم درست باشه

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
آخه ۴۰۰ میلیونم خیلیهه  باید دو سه برابرشو گذاشته باشه که انقدر ضرر کرده باشه که اگه تازه وار ...

حتما داده واسش سبد گردانی کردن دیگه حتی اگر بلد نبوده، ولی خب آره دیگه پولی که گذاشته بیشتر باید باشه ایشون ضررشو گفت

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

🔻نماینده مجلس: ۸۰ درصد پول مردم در بورس به حساب ۳۰ شرکت واریز شده است

🗣نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس:

🔸حدود ۸۰ درصد پول‌هایی که مردم وارد بورس کرده‌اند که تقریباً برابر با صد هزار میلیارد تومان می‌شود، به حساب ۳۰ شرکت دولتی و خصولتی واریز شده که به‌راحتی می‌توانیم از طریق رصد حساب‌های بانکی شرکت‌ها به این موضوع پی ببریم.

@KhabarAzMa

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن