2777
2789
عنوان

کرونا😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 26 پست
عزیزم الان دیگه همه چی فرق کرد کرونا بدترشده سریع انتقال پیدا میکنه .اگه فضای بازم ماسک نزنی کافیه ی ...

اره چای شلوغ موافقم 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
دیروز رفتم دانشگاه کنار دانشگاهمون یکی از بیمارستانای کرونا هست باورت نمیشه ملت از شهرستان و روستا ...

😂😂😂😭😭😭

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂😭😭😭

کجاش خنده داره عاخه

خیلی بیخیالن بهشون بگی چرا ماسک نمیزنی میگن مرگ و زندگی دست خداست اگه خدا نخواد من بمیرم نمگیرم اگرم بخواد بمیرم کرونا نشه یجور دیگه میمیرم :/// 

آدم باورشنمیشه قرن ۲۱ هستیم هنوز توی خرافاتیم

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
تو ماشین ماسک نداشته باشی جریمه میکنن

چی بگم والا توماشین که فقط نیست خیلیا تو پیاده رو اصلا رعایت نمیکنن ..انقدم شلوغ میشه که هرلحظه ممکنه بابدن کسی درتماس باشی خیلی بده واقعا ..😔😔😐

دیروز رفتم دانشگاه کنار دانشگاهمون یکی از بیمارستانای کرونا هست باورت نمیشه ملت از شهرستان و روستا ...

همینا که اهمیت نمیدن اگه بری داخل بیمارستان اونایی که کرونا گرفتن ازشون بپرسی چی شدگرفتی نصفشون همین وجواب میدن .که اصلا به کرونا اعتقاد نداشتن .متاسفانه هرچی میکشیم ازبی فکری مردم ما هست ..

اطلاع رسانی هم اصلا خوب نیس مثلا من جایی مجبور باشم با بچم برم جونم ب لبم میاد تا قبول کنه ماسک بزنه ...

خب متاسفانه کشور ایران ازهمه نظر عقبه ..واینکه تا الان تنهاکاری که میتونست انجام بده وانجام نداد ..این بود برنامه کودک یابرنامه ای که بچه ها میبینن حتما می بایست ماسک زدن وحتما حتما به بچه ها آموزش میداد .الان اگه بیرون یامدرسه ببینید بچه هاماسک وتاپایین لبشون میارن یعنی چیزی از زدن ماسک نمیدونن ..این ادم بزرگا هستن که اموزش درست ومیتونن به بچه ها بدن.

من امروز با همسرم رفتم خرید 99درصد رعایت میکردن من فقط یه نفر دیدم ماسک نزده

پس خوشبحال شماست که اونجا رعایت میکنن .ولی نصف استان های کشور اهمیتی نمیدن واین ومیشه از امار کرونا هم متوجه شد ..مهم این نیست که ماسک بزنیم وفکرکنیم درامانیم نه خیلیا ماسک میزنن ولی همون ماسک ازبینی شون پایین ترازلب میارن درکنارشم غذا میخورن یابستنی ..آره عزیزم هستن چنین آدمایی ..😔😔😤😤😤

هعییی بابا....شهر مارو باید ببینی...چراغ پارکها خاموشه شبا...مردم میرن تو تاریکی مطلق جمع میشن اونجا میشینن با نور گوشی😐انقد شلوغه که پارکینگ پارکها پر میشه...نمیدونم اینا آدمن آیا...

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲
هعییی بابا....شهر مارو باید ببینی...چراغ پارکها خاموشه شبا...مردم میرن تو تاریکی مطلق جمع میشن اونجا ...

خیلی بده اصلا مراعات نمیکنن ..شهرشما کجاست عزیزم .من مال شمالم الانم که مسافرا زیادشده اینجا رفت وامد وماشینا به کنار

خیلی بده اصلا مراعات نمیکنن ..شهرشما کجاست عزیزم .من مال شمالم الانم که مسافرا زیادشده اینجا رفت وام ...

خوزستانم

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲