2777
2789
عنوان

اسکراپ صورت

118 بازدید | 14 پست

واییییییی😩😩صورتم پوسته پوسته شده هر مدام کرم پودر میزنم خیلی بد میشه لطفا کمکم کنین ی اسکراپ خوب معرفی کنین

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از درمان پوستت برای زدن کرم پودر از پرایمر استفاده کن قبلش رو صورتت خوب میشه من کرم پودر بورژوا بخوام بزنم حتمااا باید پرایمر بزنم چون بدون پرایمر بد میشه صورتم

❤️
چرا پوسته پوسته شده؟ اگزما داری؟ اسکراپ پوست رو خشک و نازک میکنه و شاید پوسته هات بیشتر بشه. اول ع ...

نه هیچی یهویی ینی برم دکتر؟ 

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 
بعد از درمان پوستت برای زدن کرم پودر از پرایمر استفاده کن قبلش رو صورتت خوب میشه من کرم پودر بورژوا ...

پرایمر چیه

چند روزی کرم مرطوب کننده یا وازلین بزن شاید پوسته ها برطرف بشن و اگه خوب نشد حتما برو دکتر

باش خیلی ممنون❤️🌹

پرایمر واسه زیر سازی آرایش و کرم پودره از لوازم آرایشی بگیر مارک گلدن رُز خوبه 

باش خیلی ممنون عزیزم 

راستی کرم ویتامین Aچشمی خیلی خوبه چندتا بگیر چون کمه میگم چندتا بگیر چندروزی بزن خوب میشه صورتت

عه باش حتما خیلی ممنون عزیز دلم