2777
2789
عنوان

مامانا

39 بازدید | 10 پست

علایم رفلاکس پنهان چیه؟؟ بچه ام آلرژی به پروتیین گاو داره من رژیمم اما هنوز بی قراره مدام دستش میکنه دهنش تف تف میکنه دست میبره سمت گوشش ... درزوز بالا میاره بیشتر حالت شیر صاف هس .. بدنش سر میده عقب کمر وشکم میده بالایه چپ و راست تو خواب ناله میکنه ..اینا از چیه ؟؟ 40روزش هس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام علائم رفلاکس هم داره با توجه به این چیزهایی که میگی. دختر من هم داشت.

ببرم دکتر تشخیص میده یا سونو میده؟؟ چی دارو خورد؟؟ خوب شد؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببرم دکتر تشخیص میده یا سونو میده؟؟ چی دارو خورد؟؟ خوب شد؟؟

بله متخصص اطفال تشخیص میده ممکنه درخواست سونو کنه ممکنه هم نکنه، احتمالاً دارو و رژیم برای خودت (علاوه بر رژیم پروتئین گاوی) بده. 

من دارو میدادم هر ماه هم پزشک بسته به پیشرفت رفلاکس یا وزن بچه دوزِ دارو رو عوض می کنه. بله خوب میشه به هر حال. به خصوص با شروع غذای کمکی. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
بله متخصص اطفال تشخیص میده ممکنه درخواست سونو کنه ممکنه هم نکنه، احتمالاً دارو و رژیم برای خودت (علا ...

ای وای چه قدر رژیم بگیرم اخه

بله متخصص اطفال تشخیص میده ممکنه درخواست سونو کنه ممکنه هم نکنه، احتمالاً دارو و رژیم برای خودت (علا ...

نخود فرنگی رفلاکس روتجدید میکنه؟؟ یه شب لازانیا رژیمی

╔══╗─╔═════╦══╗

║──║─║──║──║──║

║──║─║──║──║──║

║──╚═╣──║──║──╚═╗

║────║─────║────║

╚════╩════خوردم  فقط نخود فرنگی داش  تذیت شد╩════╝

نخود فرنگی رفلاکس روتجدید میکنه؟؟ یه شب لازانیا رژیمی ╔══╗─╔═════╦══╗ ║──║─║──║──║──║ ║──║─║──║── ...

ربطی به رفلاکس نداره اما لازانیا پنیر پیتزا داره یعنی پروتئین گاوی که هم آلرژی رو تشدید می کنه هم رفلاکس رو

ای وای چه قدر رژیم بگیرم اخه

من تو تاپیک خودم هم بهتون گفتم کارِ سختی پیش روتون هست اگر توان رژیم گرفتن ندارین شیر خشک رژیمی رو با دستور پزشکش بهش بدین. 

منم همین رژیم ها رو گرفتم با این تفاوت که دختر من اصلاً شیشه و شیرخشک قبول نمی کرد و مجبور بودم تحمل کنم.

ربطی به رفلاکس نداره اما لازانیا پنیر پیتزا داره یعنی پروتئین گاوی که هم آلرژی رو تشدید می کنه هم رف ...

نه رژیمی بدون پنیر و سس بشامل  یه نخود فرنگی داشت