2777
2789
عنوان

خانوما یه دیقه میاین

411 بازدید | 32 پست

سلام صبحتون بخیر .خانوما من میخام واتساپ شوهرمو بریزم تو گوشیم چه واتساپی باید بگیرم ؟بعد خودش متوجه میشه ک هک شده 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

لایک لطفا

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

اگ بخواین نصب کنید واتساپ کلا واس شوهرتون میپره بعد اگ باز شوهرتون نصبش کنه واس شما میپره نمیشه همزمان رو دو تا گوشی هک واتساپ سخته

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان،نیاز داشته باشی دوست بدار،مثل کاری که خدا باتو میکندhttps://harfeto.timefriend.net/16273267846911

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ بخواین نصب کنید واتساپ کلا واس شوهرتون میپره بعد اگ باز شوهرتون نصبش کنه واس شما میپره نمیشه همزم ...

اخه ی مدت کاربرا میگفتن فک کنم با واتساپ جیبی بشه اینکارو کرد ک دوتا واتساپ با ی خط باشه

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
اخه ی مدت کاربرا میگفتن فک کنم با واتساپ جیبی بشه اینکارو کرد ک دوتا واتساپ با ی خط باشه

اونو امتحان نکردم ولی تا اونجایی ک میدونم نمیشه حالا امتحان کنید شاید شد 

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان،نیاز داشته باشی دوست بدار،مثل کاری که خدا باتو میکندhttps://harfeto.timefriend.net/16273267846911
اگه ب شوهرت شک داری مرد مردونه بپرس ازش هک چیه

شک ندارم تو تاپیک قبلیم هست موضوعش دختر عموش یکم کرم میریزه اینم جواب نمیده یا میپیچونه پیاماشو دیدم به شوهرم گفتم گف بلاکش کن از همه جا حالا میخام ببینم از خط دیگه پیام میده یا ن چوت ی سری بلاک کردم از ی خط دیگه داد میحام اگه دوباره پیام داد دمشو بچینم

اونو امتحان نکردم ولی تا اونجایی ک میدونم نمیشه حالا امتحان کنید شاید شد 

باش عزیزم‌ مرسی

شک ندارم تو تاپیک قبلیم هست موضوعش دختر عموش یکم کرم میریزه اینم جواب نمیده یا میپیچونه پیاماشو دیدم ...

زنگ بزن محترمانه ب دختر عموش بگو شوهرم ازم خاسته باهات صحبت کنم کدورتی پیش نیاد ..میگه زیاد راغب نیستم پیام بدی 

نه نمیشه

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 
شک ندارم تو تاپیک قبلیم هست موضوعش دختر عموش یکم کرم میریزه اینم جواب نمیده یا میپیچونه پیاماشو دیدم ...

دوست عزیزم شما الان بارداری حالا که شک نداری به شوهرت این استرس ها چیه به خودتون وارد میکنید اون جنین بیچاره چه گناهی کرده عزیزدلم،به فکر خودت باش یه مدت دندون رو جیگر بذار کوچولوی نازت به دنیا بیاد 

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 
نکن عزیزم هرچی کمتر از شوهرت بدونی راحتتر میتونی زندگی کنی

عزیزم من اعتماد کامل دارم تو این چند سال خطایی ندیدم تو پستم توضیح دادم میخام حال دختر عموشو بگیرم