2821
2789
عنوان

عجیب ترین اتفاقی که شنیدم؛😳😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 106 پست
عجیب اینه ک تو ده روز چهار میلیون اومده رو کابینتام😢

پز_زیر_پوستی#   نبود عایاا؟؟؟؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
ینی چی جیگرشون در میومد 

ینی از شدت درد انگاری جیگرشون میومده تو دهنشون

خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عشقم جیگر سیاه همون کبد هست و جیگر سفید همون ریه هست 

من منظورم ا اینکه جیگرشون اومد تو دهنشون

یه کنایه از شدت دردددد بود

خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟
ن واقعیه  ما همسایه طبقه پایین خونه یکی از دوستام اقا برای اولین بار رابطه از ع.ب داشته  ...

یا خدا 😂😂😂 والا می گفتن مال این شکسته مونده تو نمیدونم موز و پوست شو کنده بوده یا همین طوری کرده خلاصه ولی خیلی خندیدیم باحال بود دروغ باشه خخخخ

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

اینکه گاهی بعضیا به دوروغ ادای کلید سازی درمیوردن ولی تو کار قفل بودن....

اینکه یه سریا به خاطر انتخاب کلید رفتن وسط خیابون رقصیدن حتی برای دور دوم

اینکه اینجا بعضیا وضعیت اقتصادی به امام حسین ربط میدن ومقصر عزاداراش

اینکه روز عاشورا پامیشن لب دریا میرقصن وبعد زیاد شدن تعداد کرونایی رو ربط میدن به مجالس امام حسین

اینکه کشاورز هزینه تولیدش رفته بالا مجبوره قیمت محصولش ببره بالا تا ته جیبش یه چیزی بمونه ...بعد یه سریا میگن قیمت گوجه سیب زمینی نباید بره بالا اینکه دیگ ربطی به دلار وتحریم نداره ...

یا خدا 😂😂😂 والا می گفتن مال این شکسته مونده تو نمیدونم موز و پوست شو کنده بوده یا همین طوری کرده ...

اره بابا خیار و هویج و بادمجون زیاده

اینکه گاهی بعضیا به دوروغ ادای کلید سازی درمیوردن ولی تو کار قفل بودن.... اینکه یه سریا به خاطر انت ...

و اینکه درآخر همه ی این ادما اخرش میگن تف به دنیای کثیف

یکی نیست بگه داداششش

خدا دنیارو با کلی خوشکلی داده.

چاره کجاس وقتی تو توش گند میزنی اخرش میگی مشکل از دنیاس

یا خدا 😂😂😂 والا می گفتن مال این شکسته مونده تو نمیدونم موز و پوست شو کنده بوده یا همین طوری کرده ...

بسیار زیاده متاسفانه از رژلب و قوطی نوشابه و انواع اقسام چیزا بگیر 

تو خارج بیشتره ولی تو ایران خودمونم کم نیست

من چند وقت پیش تو یه پیج پزشکی دیدم عکس رایولوژیش رو هم گذاشته بود😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نور خواهی مستعد نور شو.... 

یکی از اقوام مادر شوهرم پارسال بستری بود میگفت یکی بهم فشار میاره بروزنت رو بکش برو پسرت رو بکش زنش دلش نمیاد تو آسایشگاه بمونه مرده رومیاره خونه فرداش مرده زن خودش رو باچاقومیکشه بعد به پسر بزرگش میگه مادرت کجاست خیلی دلم براشون تنگ شده ،,،😞

بسیار زیاده متاسفانه از رژلب و قوطی نوشابه و انواع اقسام چیزا بگیر  تو خارج بیشتره ولی تو ایرا ...

خخخ والا نمیدونم چی بگم اره بخدا هر چی میاد میکنن داخل نکنید خخخخ

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
بسیار زیاده متاسفانه از رژلب و قوطی نوشابه و انواع اقسام چیزا بگیر  تو خارج بیشتره ولی تو ایرا ...

فیلمش تو نت هست که زنی لامپ فرو کرده...دکترم میگع اخه زن این چکاری بود کردی اخه لامپ؟؟🤭🤭🤭خیلی خجالت آوره همه دکترا هم مرد

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …
عزیزم من هنو نصب نکردم تو جور کردن این چهار میلیون موندم کجاش پز بود 😑

ب دل نگیر عزیزم فان بود..

گفتین کابینتاام.اخه..

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐