2777
2789
عنوان

خیلیییییی ناراحتم

155 بازدید | 6 پست

حدود یه ساله با مادر شوهر و مدر شوهرموقطع ارتباطیم و شوهرم چند ماههدبا باباش اشتی کرده و اصلا واسم مهم نبود اما مامانش پای ظلمایی که  در حقم کرد و همه میدونستن مقصرهدصد در صده هیچ زمان فک نمیکردم بتون قبول کنم با شوهرم اشتی  کنه...

شوهرمم میگف همیشه اصلا هیچ حسی بهش ندارم دیگه و طول ابن مدت که سرو کل ش پیدا  نبود با شوهرم خیلی  خوش بودیم اما قبلا همش به خاطر مامانش دعوا داشتیم

خیلی ناراحتم که بازم  ارتباطشون سر گرفته منوالان حامل ه ام ۷ ماهمه حتی یه رنگ نزده واسه  تبریک یا احوالپرسی الان این چند روز که فهمید اشتی کردن از شوهرمو خیلی دلخورمو و نمیتونم باهاش حتی حرف بزنم  

به نظر شما عکس العملم چجوری باشه؟بخدا از بس  در حق زندگیمون ظلم کرده و منو ناراحت کرده این حسو دارم

خدا نابود کنه اینجور مادرشوهرارو😒🐴

خودتو ناراحت نکن عزیزم هم واس خودت هم نینیت بده

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ عکس العملی نشون نشده

انگار نه انگار که وجود دارن

سعی کن همش سر خودت و شوهرتو گرم کنی که وقت نکنه بهشون سر بزنه یا حتی زنگ بزنه

برای خوشبختی و ارامش و دل خوش ادما دعا میکنم.امیدوارم گره ی مشکلاتتون از جایی باز شه که فکرشو نمیکنین.

بلاخره پدر و مادرشه و باید می دونستی بلاخره می ره پیششون. ما یه مستاجر داشتیم مادر شوهره مخالف بود و حتی عروسی هم نیومد. بعد یه مدت از عروسی پسره همش می رفت پیشش می گف مادرمهههه...