2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟؟؟😑😐

63 بازدید | 6 پست

دو شب پیش یه نفر با شماره ناشناس بهم زنگید ج ندادم بلاکش کردم دیدم ۱۰بار دیگم بعدش زنگ زده کلا شماره هایی ک نمیشناسم رو جواب نمیدم چون اگ مزاحم باشن و ببین یه خانوم جواب میده دیگ ول کن نیستن

اگ یکی از آشناها بود پ میداد و خودشو معرفی میکرد

دیشب دوباره یه شماره دیگ زنگ زد ب شوهرم گفتم جواب بده دید یه مرده

شمارمم بجز فامیلای درجه یک و چندتا از دوستام هیچکسی نداره

حس میکنم همه شماره ها یه نفره

بنظرتون کسی میخواد اذیتم کنه؟؟؟؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مومو

😂😂😂مگ نمیگن مومو با یه شماره خارجی تماس میگیره

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

آره ولی کنجکاو نشو بدونی کیه هرکی هست به شوهرت بگو

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن

اصلا مهم نیست بده شوهرت جواب بده نبود اصلا جواب نده.اگر مزاحم نباشه کسی باشه که کار واجب داشته باشه بالاخره یه جوری خودشو میرسونه بهت مثلا به شوهرت زنگ‌میزنه یا مادرت یا خواهرت میگه به فلانی بگین کارش دارم جواب بده

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔