2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دوتا ۱۲ متری خریدم یه چهارمتری برا اتاق خواب 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

البته بستگی به بزرگی خونه و تعداد اتاقا داره. برای هال دو تا نه متری کافیه اتاقا هم که معمولا با تخت خواب وکمد پر می شن نیاز آنچنانی به قالی نداره یه چیز کوچیک برای قسمت خالی کافیه

من هنوز نخریدم ولی یه ۶متری واس حال میگیرم.یه متری واس یه اتاق یه سه متری واس یه اتاق دیگه یا یه ۳متری واسه اشپرخونه من میخام سرامیکای خونم مشخص باشن چون چن تاشونو میخام طرح دار باشن😍

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
اخه من تخت خواب نمیخرم اتاقم بدون فرش که نمیشه  

تخت خواب که مهمتره تا این همه فرش . فقط برای هال قالی می گرفتی به جای بقیه فرشا یه تخت خواب می گرفتی جلوه جهیزیه خیلی بیشتر می شه.