2777
2789
عنوان

رب خونگی... بیایدکمک

202 بازدید | 16 پست

سلام خانوما ۲۵ کیلو گوجه خریدم می خوام رب درست کنم 

میشه  لطفاً بگید چه جوری میشه رب خونگی درست کرد 

از صفر تا صدش رو هیچی بلد نیستم

االبته یکی بهم گفت باید خرد کنی بذاری دو روز زیر افتاب باشه اما من تو اپارتمانم و افتاب ندارم اصلا

ممنون میشم راهنماییم کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خورد میکنی پنجه میزنی و میذارید تو آفتاب 

بعدم میذارید سر گاز نمک هم‌میزنید 

برای اینکه خراب نشه و کپک نزنه حتی خارج یخچال هم ماندگاری داشته باشه رب ها رو بریز توی شیشه نوشابه

مامان من خوردمیکنه نمک میزنه میذاره توظرف روحی تو اتاق تاریک فرداشم میریزه تو الک(غربال)بادست فشارمیده فقط پوست و تخمش میمونه میذاره رواجاق انقد میجوشه کلاآبش کشیده میشه یکم هم روغن مایع میریزه ک قرمزبمونه.

خوش اومدی نازمامان.😊

حتما نباید تو آفتاب باشه. دو روز که مونده بردار کم کم با آبمیوه گیری قشنگ لهشون کن بعد از صافی رد کن که فقط  پوست و تخمش رد نشه. بعد آبی که به دست اومد بزار سرچراغ تا هروقت که دیدی سفت شده و داره میپره. خوب هم هم بزن تا ته نگیره سیاه بشه ربت. میتونی کمی نمک و روغن هم بزنی 

ببین قبل از اینکه بذاری روی اجاق باید یبار از صافی رد کنی که پوستاش جدا بشه یبارم از یه پارچه توری که تخماش جدا بشه و فقط آبش بمونه

اون آب و با یکم نمک بذاری بجوشه تا غلیظ بشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بده با دستگا آبشو بگیرن واست ، بعد بریز تو قابلمه و زیرشو روشن کن بزار ابش گرفته بشه اون آخرا یکم نمک بزن بهش اگه از اول بزنی رنگ رب تیره میشه ،بعضی ها روغن هم میزنن ولی مامان من نمیزنه ،دایم وقتی رو ب سفت شدنه باید هم شون بزنی وگرنه ته نشین میشه و میسوزه ،بعد ک ابش گرفته شد و غلظت مناسب رسید شیشه در فلزی بیار همونطور ک داغ داغن شیشه رو پر پر کن و سرشو ومحکم ببند و بر عکسش کن بزار سرد بشه اینطوری کنسروی میشه و راحتی دیگه😊

اول بشور و خرد کن گوجه ها رو

بزار چن روز بمونه توی دبه زیر آفتاب

بعد یا با دست مچ بزن یا با میکسر چرخش کن بریز توی یه آبکش ک سوراخاش ن خیلی درشته ن خیلی ریز 

صافش ک کردی، بریزش توی ی دیگ بزرگ زیرش متعادل باشه 

من یبار ک گرفتم از ظهر طول کشید تا شب

اخراش هم میپره اینور اونور باید سر بزاری رو دیگ

بده با دستگا آبشو بگیرن واست ، بعد بریز تو قابلمه و زیرشو روشن کن بزار ابش گرفته بشه اون آخرا یکم نم ...

رو سرش اگه روغن جامد بزنی ماندگاریش بهتر هم میشه

هر چی هم سفت تر باشه رنگ بهتری میده ب غذا👌

منم افتاب ندارم....اب گذاشتم بجوشه بعد خورد کردم گوجه هارو بعد گذاشتم تو اب جوش همین که یکم نرم شد اوردم بیرون و از سافی چند بار ردش کردم ک هیچ دونه و پوستی روش نمونه (اگه بمونه رب کپک میزنه)بعد موادو باز تو قابلمه با نمک یکم زیاد گذاشتم بپزه که غلیظ شه و سرد شد گذاشتم یخچال تامام..

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

اگه شهرتو دستگاه ابگیری داره ببرابشو بگیرن بذار بپز نمکم بزن اخراشم دائم هم بزن نسوزه زیرشم کم نکن سیاه میشع ولی بیر بالکن یاحیاط،اگه دستگاه نیس لهش کن بذار یه روز بمونه تو افتاب صافش کن فشار بده که فقط تفاله بمونه بعد به همون شیوع بپز موقع پخت بذار سفت سفت سفت بشه بعد بریز یه ابکش زیرش چیزی بذار اب اضافیش بره کپک نزنه بریز شیشه نه بطری ،یکم روغن زیتون بریز روسزش تنها راهی که رب کپک نزنه اینه که یا سفت به حدی که بشه مثل خمیر هس یا بذاری فریز بقیش یا کپک میزنه یا نزنه بو ترشیدگی میده مامانم نزدیک سی ساله رب میپزه همچنین مادرشوهرم اینکارا میکنن