2777
2789

من چند شب خوابیدم دیدم همین زندگی جغدی بیشتر حال میده تا مرغی 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند شب خوابیدم دیدم همین زندگی جغدی بیشتر حال میده تا مرغی 

نه واقعا خوب ني

لنگ ظهر پا ميشي چند ساعت تو توهمي

انگار بركت عمر تو صباشه

بعد تو این بغض کِ لبخند نشد ....۱۵/۹/۹۹💔💔بمونه ب یادگار....غصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه🕶

داشتم جوایز لی مینهو رو می دیدم

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

پوستمون نابود میشه 😂

نه باو غم و غصه الکی رو حذف کن میوه سبزیجات مکملم بخور هیچی نمیشه

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
نه واقعا خوب ني لنگ ظهر پا ميشي چند ساعت تو توهمي انگار بركت عمر تو صباشه

من مجردم برا من واقعا بهتره .

عه دیدم نبودی پ خواب بودی تو به ما جغدا خیانت کردی الان دیگه از ما نیستی قبولت نداریم

😂😂یکی یکی خیانتام داره رو میشه یه روز کاترین پسر زام یه روز مرغ 

دلیل نخوابیدنم اینکه چرا تو انتخاب رشته دانشگاه شبانه زدم میترسم هزینه کنم آخرشم بیکاری باشه خیلی استرس دارم

قومی متفکرند اندر ره دین قومی به گمان فتاده در راه یقین میترسم از آن که بانگ آید روزی کای بیخبران راه نه آنست و نه این🌺🌺🌺
نه باو غم و غصه الکی رو حذف کن میوه سبزیجات مکملم بخور هیچی نمیشه

نه واقعا تاثیر داره خسته بنظر میرسه پوست من حس می کنم

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

حالا چطور برداشت كردي من متاهلم

بهروز جون اینو گزارش میزنی؟ 😐❤️

@جانی_دپ   جانی جون لطفا شومام بزن❤️❤️❤️

@قاقالیلی۲ @والینور ❤️

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅