2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلوم نیست آینده چی میشه،ولی اونجاها خیلی دوره،رفتی ببینی کجاست زمینش

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

باید بری ببینی از نزدیک ولی به نظرم خیلی دور باشه هرکسی زیر بار نمیره،الان خیلی جاها خونه ساختن ولی کسی نرفته زیاد ساکن بشن،چند زده زمینو چند متریه؟اسم محلش چیه؟

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
باید بری ببینی از نزدیک ولی به نظرم خیلی دور باشه هرکسی زیر بار نمیره،الان خیلی جاها خونه ساختن ولی ...

اره عزیزم میدونم اینو ولی فقط زده پشت بیمارستان بقایی بخاطر قیمتش که ارزون بود گفتم واسه اینده بچه هام بگیرم ۲۵۰ زده بود 

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین ممنون میشم😚
باید بری ببینی از نزدیک ولی به نظرم خیلی دور باشه هرکسی زیر بار نمیره،الان خیلی جاها خونه ساختن ولی ...

زمین های مهرشهر رو بلدی؟ ولی قیمتش میلیاردیه😓

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین ممنون میشم😚
 زمین های مهرشهر رو بلدی؟ ولی قیمتش میلیاردیه😓

آره اونجا چون نزدیک کیان آباد و کیانپارسه،نزدیکتره ولی خیلی گرونه،شیرین شهر و شهر رامین هم هست خیلی هم شهر سازیش قشنگه اینجور که عکساشو زدن خودم ندیدم از نزدیک ولی آیندشون معلوم نیست چطوریه راههای دور،