2777
2789
وای جر خوردم، خب خیلی گرون شده بخدا😑

قبلا که گرون نبود سکه می بردن‌ الان یه چیز ارزون ببرین. کارتیه تو چشم میاد ولی ۵ تومنیش هم پیدا میشه بعدم میره تو جیب برادر خودتون😉

به من هیچچچچی ندادن بعد ما یه بار سرزده رفتیم خونه مادرشوهرم نگو قبلش نامزد خواهر شوهرم اونجا بودن شب یلدایی آوردن سکه و سبد میوه گل و...داغووون شدم اصن.

از حالا پولاتونو جمع کنید طلا بخرید🤣

آرام جون ظاهر قضیه جذابه اما تو این دوران اکثرا (نمیگم همه) دعوا و جنگ و جدال دارن همچن مجردی بهترین ...

اره خب می دونم چی میگی اما خب دلم خواست دیگه 

هر مجردیم ی روزی باید ازباج کنه دیگه 

هعییی من امسال شب یلدایی میخوااام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا که گرون نبود سکه می بردن‌ الان یه چیز ارزون ببرین. کارتیه تو چشم میاد ولی ۵ تومنیش هم پیدا میشه ...

الهی😍فدا سرت خودت یه تیکه جواهری عزیزم طلا میخوای چیکار

اره خب می دونم چی میگی اما خب دلم خواست دیگه  هر مجردیم ی روزی باید ازباج کنه دیگه  هعیی ...

حالا من برعکس شما از عیدی آوردن و اینا بیزار هستم به شوهرم گفته بودم ما رسم نداریم نیار خانوادم فهمیدن چه علم شنگه ای بپا کردن حالا الانم هیچ دوست ندارم شب یلدایی بیارن بران

حالا من برعکس شما از عیدی آوردن و اینا بیزار هستم به شوهرم گفته بودم ما رسم نداریم نیار خانوادم فهمی ...

خودت به شوهرت قبل هر مراسمی بگو که چیا لازمه و هماهنگ شین 

که نه خانواده اونا از نظر مالی و بقیه مسائل دخالت کنن و نه خانواده تو بگن چرا نیاوردن 

مدیریت خودتونو میخواد

خودت به شوهرت قبل هر مراسمی بگو که چیا لازمه و هماهنگ شین  که نه خانواده اونا از نظر مالی و بق ...

والا بالا گفتم دیگه من با خانواده شوهرم مشکل خوردم (خواهر شوهرام) اونا نمیان فقط شوهرمو پدر شوهرم میان مادر شوهرمم که فوت شده الان که دارم میپرسم قراره برای عروسمون شب یلدایی ببریم اما شوهر خودمم بلد نیست نمیدونه چی بخره من خودم عهده میگیرم گفتم بپرسم ببینم چیا باید بخرم والا خودمم نمیدونستم!

آیا طلا از واجباته؟🤔طلا مثلا چی باشه خوبه

تواین گرونی هیچی دیگه واجب نیست بستگی به توان مالی داره،بعضیاهمون دستبند سنگ و انارو میخرن ک وزنش کمتره بعضیا همون انار اما نیم ست میخرن بعضیام کلا خارج از تم یلدا دستبندی،گرنبندی چیزی میگیرن

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
الهی فداتشم😍 یه چی بگم دلگرم شی، من عیدی اولین عیدمو خودم خریدم😀 با خانواده شوهرم دعوام شد نیومدن ...

خدا نکنه عزیزم

ممنونم از دعای خوبت ایشالله هر دوتامون خوشبخت بشیم 😘🤩😘😘😗😗😗😗😘😘🤩🥰🥰🥰😍😍🤩🤩🤩🙂🙂🙂🤩🤩

من خواهر شوهر ندارم . مادرشوهرم سنش بالاست نمیتونه از این کارا بکنه. ولی میترسم اگر نیارن مامانم نار ...

باهمسرت برو وسیله بخر کادو وتزئین کن بذارید خونشون تابوقتش بیارن

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
من خواهر شوهر ندارم . مادرشوهرم سنش بالاست نمیتونه از این کارا بکنه. ولی میترسم اگر نیارن مامانم نار ...

عزیزم خیلی غیر مستقیم به شوهرت بگو که متوجه بشن باید بیارن