2777
2789

هر چی تو توانته...

من ۵ سال پیش اینارو گرفتم..

چمدون سایز بزرگ...کت و شلوار..لباس خونگی..کفش دامادی..ست کیف و کمربند...سشوار..ریش تراش..لباس زیر...افتر شیو..ادکلن...اسپری..ژل مو...جوراب...و چیزای ریز دیگه....

🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لباس زیر

زیرپیراهن

کت و شلوار

کفش

ست چرم (کمر بند ، کیف پولی ، کیف دستی ، جا سوییچی ،دستبند چرم)

لوازم بهداشتی بسته به موارد مصرف خودش جوراب

سشوار و برس

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
قاعده خاصی نداره؟ مثلا حوله حمام و دستو صورتو ریش تراش و لباس تو خونه و زیرپوش اینارو میدونم چیز دیگ ...

تو پست اول نوشتم برو بخون...حوله اینا یادم رفت..اما باز میگم هر چی توان داری بخر خودتو تو فشار نندار

🖤
لباس زیر زیرپیراهن کت و شلوار کفش ست چرم (کمر بند ، کیف پولی ، کیف دستی ، جا سوییچی ،دستبند چرم) ...

سشوارم باید بزاریم؟ مگه سشوار مردونه زنونه داریم یکی بس نیست اونم داماد تو چمدون عروس بزاره؟😀😂

سشوارم باید بزاریم؟ مگه سشوار مردونه زنونه داریم یکی بس نیست اونم داماد تو چمدون عروس بزاره؟😀😂

ما اینجوری میکنیم

سشوار چرخشی توی چمدون عروس و سشوار معمولی توی چمدون داماد

یا اینجوری سشوار معمولی چمدون عروس و سشوار مسافرتی چمدون داماد

درکل دوتا سشوار لازم میشه کافیه مراسم عروسی چیزی بخوان برن ببین چجوری سر سشوار دعوا میشه =)))

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
ما اینجوری میکنیم سشوار چرخشی توی چمدون عروس و سشوار معمولی توی چمدون داماد یا اینجوری سشوار معمول ...

😜😜😜ما دعوا میکنیم سرش الان میگم‌کاش چرخشی هم میخریدم 

خدایامرسی بابت همه چیز😍
چه جالب ما يدونه داريم داره خاك ميخوره  جفتمون اهل سشوار نيستيم

شوهرم خیلی موهاش ماشالله پرپشته و اهل تقویت مو هستش خیلی اهمیت میده ب موهاش واس همین همیشه سر لوسیون مو سرم مو هم دعواس😀😀

خدایامرسی بابت همه چیز😍
شوهرم خیلی موهاش ماشالله پرپشته و اهل تقویت مو هستش خیلی اهمیت میده ب موهاش واس همین همیشه سر لوسیون ...

الان نگاه کردم سشوار رمینگتونی که سال ۹۶ خریدم ۲۴۰ شده دو میلیون و ششصد 😂 همون یدونه مسافرتی واسه جفتمون کافیه😂