2777
2789

هر چی تو توانته...

من ۵ سال پیش اینارو گرفتم..

چمدون سایز بزرگ...کت و شلوار..لباس خونگی..کفش دامادی..ست کیف و کمربند...سشوار..ریش تراش..لباس زیر...افتر شیو..ادکلن...اسپری..ژل مو...جوراب...و چیزای ریز دیگه....

🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس زیر

زیرپیراهن

کت و شلوار

کفش

ست چرم (کمر بند ، کیف پولی ، کیف دستی ، جا سوییچی ،دستبند چرم)

لوازم بهداشتی بسته به موارد مصرف خودش جوراب

سشوار و برس

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
قاعده خاصی نداره؟ مثلا حوله حمام و دستو صورتو ریش تراش و لباس تو خونه و زیرپوش اینارو میدونم چیز دیگ ...

تو پست اول نوشتم برو بخون...حوله اینا یادم رفت..اما باز میگم هر چی توان داری بخر خودتو تو فشار نندار

🖤
لباس زیر زیرپیراهن کت و شلوار کفش ست چرم (کمر بند ، کیف پولی ، کیف دستی ، جا سوییچی ،دستبند چرم) ...

سشوارم باید بزاریم؟ مگه سشوار مردونه زنونه داریم یکی بس نیست اونم داماد تو چمدون عروس بزاره؟😀😂

سشوارم باید بزاریم؟ مگه سشوار مردونه زنونه داریم یکی بس نیست اونم داماد تو چمدون عروس بزاره؟😀😂

ما اینجوری میکنیم

سشوار چرخشی توی چمدون عروس و سشوار معمولی توی چمدون داماد

یا اینجوری سشوار معمولی چمدون عروس و سشوار مسافرتی چمدون داماد

درکل دوتا سشوار لازم میشه کافیه مراسم عروسی چیزی بخوان برن ببین چجوری سر سشوار دعوا میشه =)))

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
ما اینجوری میکنیم سشوار چرخشی توی چمدون عروس و سشوار معمولی توی چمدون داماد یا اینجوری سشوار معمول ...

😜😜😜ما دعوا میکنیم سرش الان میگم‌کاش چرخشی هم میخریدم 

خدایامرسی بابت همه چیز😍
چه جالب ما يدونه داريم داره خاك ميخوره  جفتمون اهل سشوار نيستيم

شوهرم خیلی موهاش ماشالله پرپشته و اهل تقویت مو هستش خیلی اهمیت میده ب موهاش واس همین همیشه سر لوسیون مو سرم مو هم دعواس😀😀

خدایامرسی بابت همه چیز😍
شوهرم خیلی موهاش ماشالله پرپشته و اهل تقویت مو هستش خیلی اهمیت میده ب موهاش واس همین همیشه سر لوسیون ...

الان نگاه کردم سشوار رمینگتونی که سال ۹۶ خریدم ۲۴۰ شده دو میلیون و ششصد 😂 همون یدونه مسافرتی واسه جفتمون کافیه😂