2777
2789
عنوان

بچه ها بدن شوهرم کبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 53 پست
پس ازش نگذر 

من فقط میخوام مطمئن شم

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
اخه اینطوری زندگی مزه نمیده میشی مرده متحرک مگه ادم چند بار زندگی میکنه اخه

خب اگه میخوای زندگی کنی باید ازش جدا شی

یا مثلا بره مشاور مشکلشو حل کنه

در غیر این صورت دنبال عشق و زندگی و این چیزا نباش

برا خودت زندگی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مطمئن شی نابود میشی 😔😔😔😔

😔😔👍👍

سری قبل همیشه میگفتم کاااش هیچوقت نمیفهمیدم

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
ساعت ۹صبح میره ۷ یا ۸ میاد

عزیزم ناراحت نباش و زندگی و به کام خودت و بچه هات تلخ نکن خواهرانه بهت میگم  ماه پشت ابر نمیمونه مطمئن باش اگه چیزی باشه رو میشه شککک نکن به خدا توکل کن  و به فکر بچه هات باش بچه ها گناهی ندارن نه تفریحی نه چیزی تازه خونه هم پر بشه از تنش و استرس😥

به خدا واگذار کن خودش کمکت میکنه😘😘😘

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
عزیزم ناراحت نباش و زندگی و به کام خودت و بچه هات تلخ نکن خواهرانه بهت میگم  ماه پشت ابر نمیمون ...

ممنونم عزیزم بابت حرفای خوبت💜🌺

اومدم اینجا جواب اون کامنت بدت رو بدم و برات آرزو کردم آدمی مثل خودت سر راهت سبز شه.

ولی این تاپیک رو که خوندم دلم سوخت.

امیدوارم بد نبینی.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اومدم اینجا جواب اون کامنت بدت رو بدم و برات آرزو کردم آدمی مثل خودت سر راهت سبز شه. ولی این تاپیک ...

💔