بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
خب از حسن میپرسیدی میگفتی به نظرت کیه الکی شک به دلت راه نده
وووییییی 😂😂
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
ولی بعضی کاربرا تا دهنتو سرویس نکنن و کارتو به طلاق نکشونن و شوهرتو درغگوی خیانت کار نکنن راضی نیستن یکیم خوب پیدا میشه همه از همه نظر منفی روش دارن یعنی کسی نیست واقعا خوب باشع😐😐
اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
اسی بدل نگیر ولی خودت بیشترمشکوکی شنیدم که حسن نامی 🤔
وووی 😂نگو نفرین میکنه الان منو 😐