2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خیلی خوشبختم

اندامم۲۰

فیسم ۲۰

شوهرم خیلی عاشقمه

زندگیم خیلی عاشقانس

خیلی پولدارم

همه چی دارم

هیچوقت دلم شکسته نشده

همیشه از ته دل میخندم

خونه ی پدرم پادشاهی کردم

خونه ی شوهرم ملکه هستم

خانواده ی شوهرم ماه هستن

شوهرم نمیذاره هیچکس تو زندگیمون دخالت کنه

حاله دلم خیلی خیلی خیلی خوبه

بهترین ازین نمیشه هیچی...

😔میشه برام‌صلوات بفرستین🙏

من دروغ نمیگم 😂

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

از اینکه باردارم دارم لذت میبرم😣😣😣😣

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده
من مجردم و پولدار و دارم شاد زندگی میکنم

متاهلی

بی پول

بدبخت😂😂😂😂

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

مامانم و دکتر روده اشو اشتباه سوراخ نکرد برای همین بدنش عفونت نکرد و الان زنده اس😔

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚