2777
2789
عنوان

کمک کنید بهم

382 بازدید | 15 پست

بچهااا سلام... من امسال کنکور دادم و هیییییچیییییی نخوندم هیچی ولی همیشه درسم خوب بود حتی معدل نهایی کتبین هم شد 19 ولی خب چه بسا کنکور خوندن با امتحانی خوندن خیلی فرق داره رتبم خیلی داغون شد.. شدم 41 هزار بعددد زبان مترجمی شرط معدل ثبت نام کردم و جواباش اومد مترجمی پیام نور آوردم آزاد هم پرستاری و مامایی دارب لار آباده فیروزآباد.. کلا هر شهری ک دم دستم بود زدم.. حالا بنظر شما من چیکار کنم بشیم یه سال بخونم که در نظر داشته باشید حالم از کتاب بهم میخوره ولی مجبورم یا برم همین مترجم زبان که تهش تو کانون ها کار کنم یا کلاس خصوصی برگزار کنم یا بنظرتون آزاد میارم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی دانشگاه نیس ، اگه شرایطشو نداری دوما هم میدونی این رشته ته نداره، برو دنبال ی کار دیگه زندگینامه افراد موفقو بخون، همچی تحصیلات دانشگاهی نیس، مطالعه زیاد کن، تو شغلی که دوس داری دوره ببین و تا آخر پیگیرش باش خلاصه که خودتو زندانی کنکور نکن که افسرده میشی. برات آرزوی موفقیت میکنم

یعنی با رتبه داغونم آزاد میارم؟ 

آره نگران نباش

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
ولی همه میگن فوقش 30 هزار باید باشی واسه پرستاری 

آهان پرستاری که نه

ولی علوم پایه و بقیه رو قبولی

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
ولی من باید به حداقل در آمد 2 ملیون برسم 

به خدا بدون دانشگاه هم میشه، یه مثال کوچولو بزنم برات...تو همین تبریز خودمون، صاب رستوران ماهی خوب، درآمد چن صد میلیونی داره زندگی آنچنانی، آوازه ی رستورانش تا کشورای اروپایی رفتع! فک میکنی تحصیلات عالی داره؟ مثلا لیسانس ماهی پزی؟ نه خب