2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

104 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من باردارم و دو سه ماهی چون همسرم هم دور کاره اومدیم خونه مادرم زندگی میکنیم قبلش یه شهر دیگه جدای خانواده هامون بودیم الان هر دو سه روز یه بار خانواده شوهرم میان سر میزنن یا شوهرم میره اونجا،وقتی اونا میان دو سه ساعتی هستن و شوهرم از پیش خواهرش پا نمیشه حس میکنم اینقد که اونا تو این دو سه ساعت حرف میزنن شوهرم با من حرف نمیزنه و کلا هم شوهرم برادر بزرگ است و از نظر عاطفی خیلی با همن این حس بدی بهم میده حس این که وقتی اون هست من فراموش میشم نمیدونم رفتار اونا طبیعی من باید احساسم رو درست کنم یا شوهرم باید رفتارش رو متعادل کنه و من باید یه برخورد جدی داشته باشم ک اونا بدونن که این وابستگیشون من رو اذیت میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم شما حساسي خيلي هم حساسي. شايد به خاطر بارداريه اگه نيست بهتره يكم در موردش فكر كني كه چرا به رابطه خواهر برادري حسىودي ميكني؟ همسر شما قبل از اينكه شوهر شما بشه برادر و پسر اونا بوده. ديگه با ازدواج با شما كه نبايد رابطه اونا كمرنگ بشه! شما خودن فرض كن رابطه بين بچه هات انقدر گرم و صميمي باشه يا انتظار داري اگه پسرتون زن گرفت محدود بشه وابطه اش با خواهرش؟؟

She remembered who she was and the game changed

تازه اون یه برادر بزرگتر دیگم داره ولی من فقط همسرم همراهمه این درسته که وقتی میریم بیرون تفریح اون دست شوهر منو بگیره و با اون بگرده و من همراه و هم صحبتی نداشته باشم