2777
2789
عنوان

معجزه

410 بازدید | 16 پست
سلام دوستان بیشتر از دو ساله که اینجا عضوم و به دعای نینی سایتی ها ایمان اوردم و بارها از دعای شما عزیزان معجزه دیدم . یه مشکل شدید برامون پیش اومده و دست به دامنتون شدم . خواهش میکنم برامون دعا کنین . هر دعای مجربی هم میشناسید معرفی کنین ممنونتون میشم 💟
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

متوسل بشین به شهیدابراهیم هادی

چه جوری ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
من دعا کردم براتون....به حق حضرت زهرا کارتون درست شه... برای منم لطفا دعا کن....احتیاج دارم واقعا

انشالله چشم براتون صلوات میفرستم

انشالله مشکلت حل بشه عزیزم،من خودم همیشه با صلوات هم آروم میشم هم حاجتمو میگیرم

خیلی صلوات فرستادم اصلا نمیشه 😭

برای حل مشکلتون صلوات می فرستم..بسپارش دست خدا 

💔💔💔

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ اَلل ...

فدات 💞

عزیزم فقط او فقط به خدا متوسل شو وقتی خدا هست چرا به بنده ی مردش متوسل میشی اون هست صداتو میشنوه نگات میکنه همینطور که داره بهت‌نفس میده که میکشی 

خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩
عزیزم فقط او فقط به خدا متوسل شو وقتی خدا هست چرا به بنده ی مردش متوسل میشی اون هست صداتو میشنوه نگا ...

دیگه بخدا نفسم در نمیاد از بس اشک ریختم و دعا خوندم واقعا مستاصل شدم

الهی، هر چی صلاحت هست برات پیش بیاد عزیزم

💟💟💟