پسر من از شنبه دل درد گرفت و شبش هم تب کرد و یه کم هم لرز داشت تب و لرزش چند ساعت طول کشید صبح که بیدار شد تبش قطع شده بود ولی سوزش گلوی شدید داشت جوری که دیروز فقط از سوزش گلو جیغ میزد بردمش متخصص اطفال آزیترومایسین و سیتریزین و استا داد امروز صبح سوزش گلوش کمتر شد ولی از یک ساعت پیش دل دردش شروع شد و اسهال داره البته مقدار دفعش زیاد نیست ولی حالت آبکی داره
دکتر گفت اگه تا سه روز دیگه علائمش بیشتر شد یا بدتر شد ببرید تست بده
الان حال عمومیش خداروشکر بهتر بازی میکنه مثل دیروز نیست ولی دل درد و اسهالش خیلی نگرانم کرده
اگه کرونا باشه واسه خودش نگران نیستم خوب میشه خودم و شوهرم هم نهایت میگیریم ولی تا چهارشنبه قبل از شروع علائم پیش مامانم بود جمعه هم یه سر رفتیم اونجا البته زود اومدیم نگران مادر و پدرمم سنشون بالاست از دلشوره دارم میمیرم
زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍 عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)
چه دلی دارین همون اول تست میدادین راحتر میشدین من بچه ۲ ماهه مو بردم ازش خون گرفتن راحت شدم
تست خون فایده ای نداره سی آر پی که همون تست خون با یه سرماخوردگی ساده هم مثبت میشه الان هم که بچه من مریض کاملا معلوم و سی آر پیش مثبت میشه
تست اصلیه کرونا پی سی آر هست که میشه تست حلق اون رو هم باید دکتر بنویسه و جاهای خاص میگیرن و همه جا نداره و هزینه اش هم خیلی بالاست فکر کنم بالای ششصد تومنه
پنج سالشه ا آر اس که اصلا نمیخوره ماست و نعنا و کته هم به زور دو سه قاشق خورد کلا خیلی هم بدغذاست&nb ...
نعنا نه
پونه و نمک
اب سیب هم بزار یکم تیره رنگ بشه براش خوبه
خانوادتم ایشالا که مشکلی براشون پیش نمیاد.
من و همسرم و مادرشوهرم که پیش همیم کرونا گرفتیم
ولی خداروشکر پسرم نگرفت...
پسرمم پیش پدرومادرم میرفت ولی خب شکرخدا اونا نگرفتن
نگران نباش
زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍 عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)
خداروشکر عزیزم خودتون هم موقعی که مبتلا شدید پیش پدر مادرتون میرفتید یا فقط بچه تون میرفت چون بچه ...
ما خودمون نرفتیم اونا هم نیومدن
ولی خب بچه میتونست ناقل باشه
ولی خداروشکر مشکلی پیش نیومد