2777
2789

من دکترنرفتم کروناخفیف احتمال دادم  گرفتم چون سرفه ازدست دادن حس بویایی و چشایی قرنطینه کردم بعد ۳هفته این حس های لعنتیم برگشت زندگی جهنم شده بود حس کن جلوت غذا بزارن نه بویی نه طعمی مزه آب بده... 😡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثبتم ولی من شدید گرفتم

ریه هات درگیر شد؟؟

چیکار کردی

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

خانوما من علایم سرما خوردگی دارم یه سوراخ بینیم کیپ شده با اون یکی خیلی بوها رو نمیفهمم .اگه خیلی بیارم جلوی دماغم بوشو میفهمم

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
من کرونا گرفتم و ریه م هم کمی درگیر شده. خدا ب خیر بگذرونه

چند روز طول کشید از اولش تا اوج دردش؟

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
من دکترنرفتم کروناخفیف احتمال دادم  گرفتم چون سرفه ازدست دادن حس بویایی و چشایی قرنطینه کردم بع ...

سرفه هم داشتی؟

چند روز طول کشید از اولش تا اوج دردش؟

درد؟؟! درد نداره.

هفته پیش ی 5_6 ساعت تب داشتم ی روز بدن درد. خوب شدم..... یهو دیروز بویاییم کامل قطع شد ... امروز رفتم دکتر سی تی فرستاد گفت ریه ت درگیر شده

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سیاه دونه عسل زیاد بخور .....داروی امام کاظمم  تهیه کن خیلی موثره ...ایشالله زود تموم شه این بی ...

سیاهدونه عسل روچجوری میخورن سیاهدونه رو همینطوری میریزن تو عسل ؟

البته من تازه سقط کردم واسع تقویت رحمم میخوام

مامان دوتا دخمل ناز 😍
من کرونا گرفتم و ریه م هم کمی درگیر شده. خدا ب خیر بگذرونه

چیکار کردی برا درمان

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
من هفته پیش بدن درد داشتم شدید دهنم هم زخم شده بود بعد معده درد انگار یه چیزی تو گلوم گیر کرده گوش ...

سلام پانی جان ، خدا بد نده دوستم

بهتری حالا ؟!

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز