2777
2789

آره عزیزم خوب میشه نگران نباش

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله خوب میشه 

خونه بدون بزرگت هیچه

بابای منم بخاطر قلبش ای‌سی یو‌ بستری هستش 😭😭😭

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

اره به امید خدا خوب میشن.اگه وضعتون خوبه امپول اکتمرا خیلی خیلی خوبه .حدودا ۲۰ملیونه.اگه بتونید یکی بزنید براش خیلی خوبه.اگه دوتا بزنین که عاالیه و خدا بخواد حتما خوب میشن.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

https://instagram.com/younes.jesmanii?

igshid=1qq5jtohnwil

عزیزم ابن پیج رو برو ببین دکتر هستن همه مقاله ها خارجی رو میگن مادرتون باید دمر بخوابه و زینک و ویتامین dاستفاده کنه در مورد دمر خوابیدن و ویتامینایی که باید دریافت کنه این پیچ مقاله خوبی داره و مورد اطمینان

مامان منم کرونا گرفت هم سنش بالا بود هم ریه اش از قبل مشکل داشت چاقی و قند و چربی و فشار هم داشت

ینی از نگرانی داشتم میمردم

ولی خداروشکر الان خوب شده 

البته تو خونه بود و بیمارستان نبردیمش چون احتمال دادیم ک بهش رسیدگی نکنن اونجا

داداشم یه عرق گیاهی واسش گرفت خیلی تاثیر داشت

امیدت به خدا باشه هیچی نمیشه