2777
2789

میخوام برم خواستگاری زنگم میزنم قبلش جواب که دادن میگم اقا پسر کت و شلواری هستن یا خیر گفتن نه گوشی رو میزارم 

اگر گفتن اره اول فقط مامانمو میفرستم تا اقا داماد و خوته و زندگیشون رو ببینن پسندیدن جلسه ی بعد من میرم دست خالی هیچی هم نمیبرم 

وقتی رفتیم حرف بزنیم بهش میگم از نظر من عیبی نداره دو تا سه تا شغل داشته باشه و بره سرکار

ولی حتما باید کت و شلوار تنش باشه وخیلی تاکید میکنم رو پوششش

و از من هم نخواد که جهیزیه بگیرم وهمه چیزو باهم بسازیم 

بعد هم که باز برگشتیم پیش خانواده ها ازشون درباره ی اینکه خونه و ماشین مال خودشونه یا نه مدام سوال میکنم و حتما میپرسم خونشون چندمتره 

و بعد هم میرم  خونه ونظرم منفیه دیگه هم زنگ نمیزنم 

و از لیستم میرم سراغ شماره ی بعدی...

فان# حقیقت# دنیای_وارونه#  

درخواست دوستی قبول نمیکنم

این داستان 

خشم اژدها

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا ملاکت کت و شلواره😐😂

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

سنگین بود🤟😎

🍒دخترِ گیلاسم🍒هک تل،وات،اینستا،گالری و... ،شماره مجازی وات و تل،فالور فیک و واقعی،شناسایی شماره شخصی ک مزاحمتون شده و نابودی گوشی دشمناتون انجام میشع...اموزش هم داریم😐اینکهrellدارید اماsingleعمل میکنید حس میکنم مشکل settingاز خانوادگیتونه👌🏻😇من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم🤘اما ممکنه ب جای دندون دل بشکنه💔برای همین سکوت میکنم😊                                                 سه راه بیشتر نداری...یا بامن باشی ، یا با تو باشم ، یا توافق کنیم باهم باشیم                                                                                            ❤مرسی ک برام صلوات میفرستید❤  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز