2821
2789
عنوان

😔😔😔بیاین یه لحظه

78 بازدید | 4 پست

سه چهار روزیه با دوستم یعنی اقواممونم هست حرف نمیزنم خیلی دوست صمیمی بودیم خیلییی فقط میخوام بگم چرا حرف نمیزنیم باهم دیگه و بگین تغصیر کیه سه چهار روز پیش رفته بودم خونشون بعد شب گفت همه خوابن منم حوصلم سر رفته بیا لایو بگیریم گفتم باشه بعد لایو گرفتیم تو اینستا و اینا تموم شد روز بعدش هم لایو گرفتیم بعد دیدم پسر عمومم تو لایو هست زود قطش کرده پسر عموم امد دعوام کرد گفت چرا لایو میگیرین و اینا گفتم باشه دیگه نمیگیریم زور بعدش یکی پیام مامان دوستم داده جلوی دخترتو بگیر عکس لایومونم فرستاده بعد دوستم گفته من کاری نداشتم من فقط داشتم عکس میگرفتم مامان دوستمم امد به خالم گفت دختر من خوبه دخترای دیگه خرابش میکنن منظورش من بودم بعد گفتم اشکال نداره بعد دیدم دوستمم پیامم نمیده به دوستش گفتم برو ببین چی میگه دربارم میخواستم باهاش باز دوست شم اخه خیلی دوسش دارم بعد گفتم چی شد چی گفت دوستش گفت گفته که تو براش شر دورس کرده و اینا واقعا من کاری نکرده بودم خودش گفت لایو بگیریم و منم قبول کردم یعنی تقصیر منه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا صبر کنید ببینم...

لایو گذاشتن چه موردی داره؟

به دیگران چه ربطی داره؟

هرکی لایو بزاره ینی دختر بعد و هرزس؟

چه افکار پوسیده ای

نه عزیزم اصلا تقصیر تو نبوده ولی از این دوستت جدا شو ارزش رفاقت ندارن

لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!